Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró

Új egységet nyitott a Salve, már Újbudán is kapható Ferencváros egyik legjobb pizzája

Könnyed tészta, remek olasz alapanyagok, friss saláták, kedves kiszolgálás – Újbudán is van már Salve pizza!

Gasztró

Keződik az asztalfoglalás a jubileumi, meghosszabbított Országos Étterem Hétre

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve tavasszal a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket az Országos Étterem Hét rendezvény.

Gasztró

Műanyag dobozos menzaételek helyett fine dining – A Food Revolution új szintre emelte a házhoz szállítást

Műanyag dobozba pakolt, vastagon sűrített ételek helyett éttermi minőség: a Food Revolution vállalta az ételkiszállítás új szintre emelését.

Gasztró

„Csúcséttermezz„” jó áron 11 napon keresztül! – Indul a DiningCity Országos Étteremhét

Elindult a DiningCity Országos Étterem Hét, ami igazából éppen tizenegy napos és igyekszik teljesen a vendégek igényeire és pénztárcájára hangolódni. Idén összesen 157 étterem vesz részt a nagyszabású programban, ami immár több mint 10 éve kedvez mindazoknak, akik kíváncsiak, felfedezésre készek, új éttermeket, ízeket és hangulatokat tapasztalnának, nyomott árakon.

Jót enni jó áron 2023-ban? Ez valami paradoxon. Bár a közép- és felsőkategóriás gasztronómiai élményt kvázi sosem adták elérhető áron, már több mint 10 éve velünk van a DiningCity Országos Étterem Hét, ami éppen ezen a problematikán segít. Közelebb hozza a mindennapokon vágyott, de el nem ért gasztroálmokat, olyan éttermekbe és séfekhez invitálja a téma iránt érdeklődőket, amelyek húzósabb beruházást kívánnának meg egy szimpla szerda vacsoraidőben. 

A 11 napos „gasztronómiai körutazás” évente kétszer jelentkezik és egyre több vendéglátót sarkall csatlakozásra. Érdemes lehetőség ez nekik, mivel egyrészt még szélesebb körnek mutathatják meg munkásságukat, másrészt az Étteremhét vendégei esetleg a jövőben is ellátogatnak majd hozzájuk, mert annyira átjött az élmény. 

A mostani, 2023-as tavaszi eseményen összesen 157 budapesti és vidéki étterem szállt be a fix áron fix menü biztosításába. Köztük 2022-ben Bib Gourmand elismeréssel vagy Michelin-ajánlással rendelkező éttermek is, ami nagyot emel az egyébként is kedvelt eseménysorozat ázsióján. Összesen három kategóriában választhatunk éttermeket:

  • top kategória – 5900 forint
  • prémium kategória – 7900 forint
  • exkluzív kategória – 9900 forint
Ezek a menüsorok már tartalmazzák a szervizdíjat, de, ha extra hozzávalóval dolgoznak a konyhán, jelzik a külön felárat, és még ebben az esetben is jócskán megéri az élmény. Az italfogyasztás plusz költséget jelent, de ez csak természetes. 

Jelentkezni egyébként már február 20-tól lehetett, és sokan le is csaptak a biztos helyükre, de maradtek még asztalok, igyekezzünk a foglalással! 

Egy kis válogatás a résztvevő budapesti és környéki éttermekből

Merre menjünk éttermezni a Balatonon?

Plusz egy egri ajánlatunk: Macok Bisztró

Asztalfoglalást és bővebb infókat ide kattintva találtok az éttermekről, kategóriákról, menükről és árakról.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A