Keresés EN

Szerkesztőségi alapelvek

Mi alapján választjuk ki, miről írjunk?

A We Love Budapest büszke lokálpatriotizmusára, függetlenségére és hitelességére. Hisszük, hogy ezeket az értékekeinket csak az alábbi alapelvek betartása mellett tudjuk megőrizni:

  • Igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni, de nem áll módunkban automatikusan megjelenést biztosítani az összes helynek, ahova ellátogattunk.
  • Az oldalunkon megjelenő írások szerkesztőségünk szubjektív véleményét tükrözik egy-egy adott helyről, szolgáltatásról. A szolgáltatóknak nincs lehetőségük arra, hogy a már elkészült cikkeket módosítsák vagy befolyásolják az újságírót, a szövegekben kizárólag az esetleges tárgyi tévedéseket javítjuk.
  • Az oldalon található fizetett tartalmakat (PR-cikkek, kiemelt hely- és programajánlók) jogi kötelezettségünknek eleget téve minden esetben „Promóció” megnevezéssel jelentetjük meg.
  • Az esetek döntő többségében újságíróink felfedik kilétüket látogatásuk során, nem inkognitóban érkeznek. A We Love Budapest egy ajánlóoldal, nem egy hatóság vagy a Michelin Kalauz.
  • Amennyiben egy helyet valamilyen okból kifolyólag nem találunk alkalmasnak az oldalon való megjelenésre, abban az esetben nem szánunk neki külön tartalmat.

Hirdetési alapelvek

Kik kerülhetnek fel az oldalunkra?

A mindenkori szerkesztőségi tartalmakról a WeLoveBudapest.com szerkesztői, illetve főszerkesztője döntenek. A szerkesztőség tapasztalatából, trendérzékenységéből fakadóan könnyebben meg tudja szűrni azt az iránymutató tartalmat, amelyet szívesen közvetít olvasói felé. A szerkesztőség fenntartja magának a szubjektív elbírálás jogát.

Hogyan hirdethetek az oldalon?

Tartalmi, általános vagy kiemelt reklámértékű megjelenés vagy együttműködés miatt keresse kollégáinkat a sales@dnsaleshouse.hu címen. Természetesen egyedi, promóciós együttműködési megoldásokra is nyitottak vagyunk.

Bárki hirdethet?

A WeLoveBudapest.com oldalára minden esetben előzetes elbírálás után kerülhetnek fel hirdetések.

Az oldal szerkesztői, illetve főszerkesztője fenntartják maguknak a jogot a negatív elbírálásra is, amennyiben az adott szolgáltató hirdetése nem felel meg az oldal irányelveinek, vagy nem fér bele az oldal profiljába.

Van beleszólásom, hogy mit írnak rólam?

Természetesen figyelembe vesszük, és egyeztetünk arról, hogy egy szolgáltató mit szeretne magáról kommunikálni az oldalon, ám ez semmilyen módon nem ütközhet a szerkesztőség irányelveivel, hangnemével. A promóciós megjelenéseket publikálás előtt a szolgáltatónak jóváhagyásra elküldjük, megjelenés utáni módosításokra csak tárgyi tévedés esetén van lehetőség. Stilisztikai kérdésekről a szerkesztőség és a főszerkesztő dönt.

Csak 'Promóció' megjelöléssel kerülhet ki hirdetés?

Valamennyi fizetett tartalmi megjelenést jogi kötelezettségünk feltüntetni, a grafikai eszköztárunk segítségével ezt igyekszünk a lehetőségekhez képest egyszerűen, ízlésesen teljesíteni.

Nincs nagy büdzsém, de szeretnék hirdetni

Szeretnénk minél több hirdetőnek megjelenési lehetőséget biztosítani, ezért nyitottak vagyunk egyedi, mindkét fél számára előnyös együttműködések kialakítására. A hirdetések költségei gondos kalkuláció eredményei, így az aktuális médiaajánlatban feltüntetett árakon nem áll módunkban változtatni.