Keresés EN

Szabadidő

Így kutyáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

A Fortepan segítségével visszautaztunk az időben, és egészen az 1900-as évek elejétől az 1970-es évek végéig összegyűjtöttük kedvenc kutyás fotóinkat.

Szabadidő

Fénydóm – Fényművészet a Biodómban

A Biodóm egy különleges fényművészeti eseménynek ad otthont március 1. és 17. között. Ez lesz az első alkalom, amikor a Biodóm belső terei a nagyközönség számára is bejárhatóak lesznek.

Szabadidő

Túlélési stratégiák II.: Szép új világok

A reményvesztettség és blokkoltság leküzdéséhez elengedhetetlen a képzelőerő aktiválása, amelyhez a kreativitás, az intuíció tréningelése szükséges.

Szabadidő

Városi kutyás séta

Egy ingyenes, közösségi kutyás sétára várnak minden gazdit és négylábú kedvencét február 18-án.

Gasztró Szabadidő

Cosmic Brunch

A szombati napot egy lazulós programmal tölthetjük, amelyen a jógát és a brunch-ot ötvözhetjük, a Turbina Kulturális Központban.

Szabadidő

Pincétől a padlásig – Villaséta Bajor Gizi egykori otthonában

A Nemzeti Színház egykori dívája az 1930-as évektől a XII. kerület akkor még csöndes és városszéli egyik utcájában egy kétszintes villában élt.

Szabadidő

Szerdára és hétvégére is páros kedvezményt hirdet az Állatkert

A hétvégi akció nemcsak szerelmesek, de testvérek, barátok részére is érvényes lesz.

Szabadidő

Apátkúti-völgy

Az Apátkúti-völgy a Visegrádi-hegység egyik legszebb kirándulóhelye, épp ezért nagy népszerűségnek örvend. Így nem árt átgondolni, hogy mikor választjuk úticélnak, mert a túráknak legkedvezőbb időjárásban meglehetősen zsúfolt lehet.

Szabadidő

Királyrét

A Börzsöny környékén lévő Királyrét bár a hosszabb túrák közé tartozik, és inkább száraz időben érdemes arra venni az irányt, azért már az enyhébb februárban is kiváló túracélpontnak ígérkezik, mivel Budapestről is könnyen megközelíthető kirándulóhely.

Szabadidő

8 izgalmas februári program 1500 Ft alatt

Nem kell ahhoz vagyon, hogy élvezni tudjuk Budapestet. Most új sorozatot indítunk, amelyben 1500 Ft alatti, izgalmas eseményeket gyűjtünk össze!

Szabadidő

Egy szuper nap Budapesten, ha a Maldív-szigetek nem opció

Összeállítottunk egy egész napos programot, ahol a finom reggelitől kezdve a városi sétán és a kiállításon át a wellnessig mindent megtaláltok.

Kultúra Szabadidő Szponzorált

Urbán Erotika Kortárs Művészeti Fesztivál

Február 14-én startol Magyarország első erotikafókuszú, kortárs művészeti fesztiválja.

Szabadidő

Mennyire ismered a budapesti sport történetét? – Kvíz

Aktuális kvízünkben a Budapesthez kapcsolódó sportolókról, a sportklubok történetéről és a fővárosi sporteseményekről kérdezünk titeket.

Szabadidő

Több mint ételosztás

Több mint ételosztás címmel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várja a 10. kerületi közterületen és intézményekben élő hajléktalan embereket.

A