Keresés EN

Gasztró Szponzorált

Dolce vita a Dob utcában – Megújult a 10 éves Vintage Garden

Megújult a Vintage Garden, és igazi dél-olaszországi hangulatot repített a Dob utcába.

új hely Gasztró

Nokedlish

A pár négyzetméteres Vas utcai üzletben egy olcsó, laktató és finom magyar street foodot állítottak a középpontba, méghozzá a hely nevéből adódóan a nokedlit.

Gasztró

Erdei Fagyizó Opera

A Gyömrőről indult fagyimennyország már az Operaház szomszédságában, a nyüzsgő Hajós utcában is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Gasztró Szponzorált

25 budapesti teraszt mutatunk, ahol elindíthatjuk a nyári szezont!

Cikkünkben 25 bakancslistás budapesti teraszt mutatunk a Normafától kezdve a Duna-parton át a rooftop bárokig, cukrászdákig és kávézókig.

Gasztró

Csöpi Fagyi

A Budai Kettő melletti fagyizó neve már beszédes, a Csöpi Fagyiban egy kis helyen sok-sok fagylalt elfér, a dizájn pedig annyira minimál, hogy tényleg minden figyelem a fagyikra szegeződik.

új hely Gasztró

Scusi Focacceria & Cafe – Arany János utca

Bocs, de egy falat Olaszországért nem is kell olyan messzire menni: a Bródy Sándor utcai Scusi már az V. kerületben, az Arany János utcában is megtalálható, és itt is kóstolhatjuk az egyik legjobb olasz street food finomságot.

új hely Gasztró

Bruno Gelateria Hollán

A Kolosy téri Bruno második egysége Újlipótváros egykori híres cukrászdájának, a Fischer helyén található. Így persze a hely szelleme kötelez...

új hely Gasztró

Biang Bisztró – Astoria

Az autentikus kínai büfék zászlóshajójának számító Biang Bisztró már a város egyik legforgalmasabb környékét, az Astoriát is bevette.

Gasztró

20 nagyon olasz budapesti hely – A delikatesztől a topétteremig

Válogatásunkban csupa olyan hely szerepel, ami ízig-vérig, autentikusan, kompromisszumok nélkül olasz, többnyire olasz tulajdonossal, séffel.

Gasztró Szabadidő

5 chillezős hely, amiért érdemes bringára pattanni és tekerni kicsit

Nem minden hely van a szomszéd utcában, pár megállóra vagy a belvárosban. Van, amihez menni kell, és mivel szuper az idő, mehetünk akár bringával is.

Gasztró Szponzorált

Spíler Biergarten

A Budai Várban találkozik München New Yorkkal, ami azt jelenti, hogy a Spíler Biergartenben összpontosul minden, amit a legtöbben szeretünk: széles kézműves sörkínálat, street food kedvencek és sörkerti klasszikusok.