Keresés EN

Szponzorált

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

2024 január 4., csütörtök

Éjszakai élet Szponzorált

Doboz

Ha bulira vágyunk, akkor a vigalmi negyed közepén, a Klauzál utca 10. szám alatti Doboz felé érdemes venni az irányt, ugyanis két tánctér, egy hangulatos belső udvar és vörösben úszó egyedi, álomszerű vibe segíti itt a kikapcsolódásunkat.

2023 december 12., kedd

Shopping

INGLOW esztétikai szalon

A 11. kerületi Bíró László József krt. 1. szám alatt található Buda egyik legexkluzívabb esztétikai szalonja, az INGLOW, ahol egy csúcstechnológiára épülő lézeres szőrtelenítővel és kozmetikai kezelésekkel várják a vendégeket.

2023 december 7., csütörtök

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

2023 november 14., kedd

Gasztró Szponzorált

Miamor Rómaim

A Miamor Rómaim a Római-part kedvelt családi szórakozókertje, amely ősszel sem zárja be kapuit, hanem kiegészül egy fedett, fűtött télikerttel.

2023 november 10., péntek

Látnivalók és kultúra Szponzorált

Light Art Museum Budapest

A valamikori vásárcsarnok kapuját átlépve a Hold utcában egy izgalmas világba csöppenünk: a Light Art Museum Budapest a világ első fényművészeti múzeuma.

2023 október 19., csütörtök

Gasztró Szponzorált

The Magic Budapest II.

A The Magic Budapest II. étterem Harry Potter-rajongóknak kötelező, de mindenki más számára is ajánlott, főleg annak, aki egy szó szerint varázslatos vacsorára vágyik. A The Magic birodalom már sokak számára ismert lehet varázsvilág-tematikájú éttermeivel és szabadulószobáival.

Éjszakai élet Szponzorált

Füge Udvar

A Füge Udvar a Klauzál utca 19-ben található kocsma és szórakozóhely, mely 4 tánctérrel, ráadásul többféle zenei stílusban várja a bulizni vágyókat. Minden nap nyitva van, így bármikor beülhetünk barátainkkal akár csak egy italra.

Éjszakai élet Szponzorált

Stifler32 Bar & Club

A Rákóczi úti Stifler32 Bar & Club a hét minden napján várja az arra járókat, lazulni vágyókat egy nehezebb hét, de egy átlagos munkanap után is. Ha kieresztenénk a gőzt, akkor a tánctéren elengedhetjük magunkat, ráadásul többféle zenei stílusról is gondoskodnak.

2023 október 18., szerda

Éjszakai élet Szponzorált

Körúti Stifler Bar

A Körúti Stifler Bar az Erzsébet krt. 19. szám alatt található, és minden nap nyitva áll azok számára, akik lelazulnának kicsit egy fárasztó munkanap vagy hét után. Könnyen megközelíthető, ráadásul a belépés minden nap egész éjjel ingyenes.

Gasztró Szponzorált

Oinos

A Rákóczi téri Vásárcsarnok mellett nehéz úgy elsétálni, hogy ne tűnne fel egy igényes, tágas, modern étterem nagy, térre néző ablakaival: ez az Oinos.

2023 július 25., kedd

Éjszakai élet Szabadidő Szponzorált

Budapest Garden

A Budapest Garden Óbuda kedvelt szabadidőközpontja, télen sem zárja be kapuit. Fűtött téli helyiséggel, megújult belső enteriőrrel várnak minket és barátainkat, ráadásul minden hónapban izgalmas programokkal, délutántól lounge DJ-szettel, hogy segítsék a munka utáni lazulásunkat.

2023 június 6., kedd

Szabadidő Szponzorált

Time Heist szabadulószoba

A sorozatok szerelmese vagy? Egy különleges élményre vágysz? Akkor irány Budapest szívébe, a Liliom utca 5-be, ahol a Time Heist 5 vadonatúj tematikus szabaduló­szobájában teheted próbára magad!

2023 április 28., péntek

Éjszakai élet

White Raven Skybar & Lounge

A Budai Várnegyed egyik legmagasabb pontján, a Hilton Budapest tetején találjuk a White Raven Skybar & Lounge-ot, mely semmihez nem hasonlítható élményt nyújt.

2022 november 24., csütörtök

Gasztró

Remma’s Bistro

A Remma's Bistro egy rejtőzködő, sosem hivalkodó hely a Rumbach Sebestyén utca 7. szám alatt. A Remma's a bisztró – amely alapból hiánypótló műfaj itthon –, klasszikusa, de nem az újhullámos fajtából, hanem a franciás-magyaros jellegűből.

2020 szeptember 15., kedd

Gasztró Szponzorált

Spoon the Boat

Az ikonikus Spoon the Boat 2023-ban   a Vigadó tér Duna-parti korzójára tért vissza

2020 június 15., hétfő

Gasztró Szponzorált

À la Maison

Családi vállalkozásként indult a Nádor utca franciás reggelizője.

2020 február 4., kedd

Gasztró Szponzorált

A Hunyadi

Budapest szívében, Terézváros közepén található a Hunyadi téri termelői piac, amely nemcsak helyi lakosok, hanem turisták számára is kedvelt találkozóhely. Ez a piac az egyik legrégebbi a városban, története és hagyományai révén különleges atmoszférát áraszt.

2015 január 3., szombat

Gasztró

Gundel Étterem

A Gundel az egyik leghíresebb magyar étterem, amiről nemcsak a 2021-es újranyitása tanúskodik, hanem hogy legalább minden második embernek van egy hozzá fűződő sztorija.

A