Keresés EN

A Rákóczi úti Stifler32 Bar & Club a hét minden napján várja az arra járókat, lazulni vágyókat egy nehezebb hét, de egy átlagos munkanap után is. Ha kieresztenénk a gőzt, akkor a tánctéren elengedhetjük magunkat, ráadásul többféle zenei stílusról is gondoskodnak. Ha csak egy haveri találkozásra vágyunk vagy egy játékkal egybekötött estére, akkor a sportpub a mi helyünk: ott csocsó, darts, flipper, kosárgép, biliárd is rendelkezésre áll. A sportközvetítéseket nézhetjük a kihelyezett tévéken, de beülős boxokba is behuppanhatunk. A legjobb, hogy a belépés ingyenes, bármikor is térünk be. Ha megéheztünk, akkor pedig irány az étteremhez tartozó Deep Burger!

Minden hétköznap, illetve vasárnap 14:00 és 3:00 között várnak minket, pénteken és szombaton pedig 16:00-tól egész 4:00-ig bulizhatunk náluk.

További Deep Burger éttermek:

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A