Keresés EN

A Füge Udvar a Klauzál utca 19-ben található kocsma és szórakozóhely, mely 4 tánctérrel, ráadásul többféle zenei stílusban várja a bulizni vágyókat. Minden nap nyitva van, így bármikor beülhetünk barátainkkal akár csak egy italra. Van egy tematikus eseményük is, méghozzá minden csütörtökön a Ladies Night, ekkor minden hölgy, aki regisztrál előre a weblapukon, ingyen ihat 2 long drinket. Fiúknak és lányoknak egyaránt rendelkezésre áll egy óriási játéklabirintus: biliárd, pingpong, léghoki, csocsó és flipper. Ezenkívül csütörtök és péntek este különböző koncertekkel is készülnek, így érdemes figyelni a Facebookon közzétett programjaikat. Ami a legjobb, hogy minden nap ingyenes a belépés, így bármikor megérkezhetünk a helyre. Ha megéheztünk, ne hagyjuk ki a Fügéhez tartozó Klauzál utca 21. szám alatt a Deep Burger ételeit.

A Füge Udvar minden nap 16:00 és 4:00 óra között tart nyitva.

További Deep Burger éttermek:

 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A