Keresés EN

Ez is érdekelheti

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Éjszakai élet

Pici Bar & Nighttaqueria

A Pici bár egy olyan „törzshely” a VIII. kerületben, ahova betérve azonnal otthon érezzük magunkat: parányi méretű, mégis hangulatos, és olyan érzés, mintha csak a haverunkhoz ugrottunk volna fel.

Ha bulira vágyunk, akkor a vigalmi negyed közepén, a Klauzál utca 10. szám alatti Doboz felé érdemes venni az irányt, ugyanis két tánctér, egy hangulatos belső udvar és vörösben úszó egyedi, álomszerű vibe segíti itt a kikapcsolódásunkat. Továbbá havonta kiemelt programokkal is készülnek nekünk, ami pedig az italokat illeti, minőségiek, de megfizethető áron kaphatók. Akár csajbulit szeretnénk tartani vagy szülinapi partit, akár csak egy átlagos pénteki vagy szombati napon lazulnánk egy kis romkocsma hangulatban, akkor itt a helyünk! 2023 végén pedig némi felújításon és dekorfrissítésen is átesett a klub, így az egész hely most még szürreálisabb és bensőségesebb lett. A Dobozba belépve azonnal a tágas belső udvarban találjuk magunkat, aminek különlegessége, hogy a közepén magasodik a kerület egyik legidősebb, 320 éves fája, amiről egy hatalmas, vörösen izzó szemű fagorilla kacsint ránk. Mindezt körbeveszi a romos budapesti bérház épülete, ami elengedhetetlen egy igazi romkocsmából. A Doboz igazából „deluxe ruin pub”-ként definiálja magát, de nem kell aggódni, mert öltöny és nyakkendő sem szükséges ide, mert valahol a kettő között mozog. A két tánctérnek köszönhetően nem kell szétszakadnia a baráti társaságnak, ha bulizásról van szó, mindkét tánctéren remek DJ-k pörgetik a lemezeket különböző stílusokat felsorakoztatva a könnyed elektronikus zenétől kezdve a hiphopon, az rnb-n és a latin zenén át a legnépszerűbb, táncolható slágerekig. A Doboz kapuja minden pénteken és szombaton este 7-től reggel 6-ig tart nyitva, külön kiemelendő, hogy a belépés 23:00-ig mindenkinek ingyenes, jegyeket pedig online és a helyszínen is vásárolhattok.

Tipp: Ha péntek, akkor csajos este, ami annyit tesz, hogy a belépés lányoknak egész éjjel ingyenes, éjfél és hajnal 01:00 között pedig korlátlan pezsgőfogyasztással is kedveskednek!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A