Keresés EN

A 11. kerületi Bíró László József krt. 1. szám alatt található Buda egyik legexkluzívabb esztétikai szalonja, az INGLOW, ahol egy csúcstechnológiára épülő lézeres szőrtelenítővel és kozmetikai kezelésekkel várják a vendégeket. Itt a jelenleg ismert legtartósabb szőrtelenítés a világelső Candela Gentlemax Pro lézerének erejével történik. A szalon lézeres rendszere a jelenleg elérhető leginnovatívabb technológiát alkalmazva a kétféle kezelőfej által gyors, tartós, nyáron is alkalmazható, fájdalommentes kezelést garantál bármely bőrtípus számára. A szalonban használatos MBR olyan luxus orvoskozmetikumokat rejt magában, amelyekben a német precizitás, a tudomány, az innováció és a szépség találkozik. A szalon vezető kozmetikummárkája minden bőrtípusra külön ápolási metódust dolgozott ki, amelyek a szervezet önregenerációs folyamatait indítják be, bőrtípusonként más, magas minőségű alapanyagokból álló rendszerekkel. Az INGLOW-ban egyedülálló, innovatív és progresszív, luxus spa kezelésekben is lehet részünk az Intraceuticals segítségével, amely egy magas nyomású oxigén és a legmodernebb hialuronsav-technológia által speciális összetételű, különösen hatékony szérumokkal fejti ki azonnal látható hatását. (x)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A