Keresés EN

Shopping Szabadidő Szponzorált

Nyáron már estébe nyúlóan is piacozhatunk a Hunyadi téren!

A nyáron havonta egyszer a Hunyadi téri piac péntek délutánonként is megnyitja kapuit, első alkalommal június 7-én 15 órától egészen este 8-ig.

Shopping

Adományboltok Éjszakája 2024

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után, idén ismét megszervezik az adományboltok közös ünnepét, az Adományboltok Éjszakáját. Május 24-én, pénteken, a résztvevő boltok este tízig biztosan, néhányan éjfélig várnak minden kedves érdeklődőt, sok-sok programmal, akcióval, vidámsággal, kedvességgel, az ország több pontján!

Shopping

Kaweco pop-up műhely

A Kaweco nagymúltú német töltőtoll gyártó cég egy pop-up esemény keretében 3 héten keresztül biztosít egy DIY töltőtoll összerakó műhelyt, a Bomo Art Várkert Bazárban lévő boltjában.

Shopping

Solinfo garázsvásár 2024

A Solinfo Group bemutatótermei és üzletei idén tavasszal is felfrissülnek, ezért kisöprik a raktáraikat is. Design bútorok, lámpák és lakáskiegészítők széles kínálata várnak ránk május 29. és június 1. között, az eredeti ár töredékéért.

Éjszakai élet Shopping

Ukmukfukk Zinefeszt 2024

Május 24. és 26. között vehetünk részt az idei, nyolcadik alkalommal megszervezett Ukmukfukk Zinefeszten.

Shopping

Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt

A Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt az egyik legrégebbi az eredeti profiljukat megtartó európai boltok között, amely immár 174 éves.

Shopping

Olvasók Boltja

Az Olvasók Boltja a Pannónia utca 35–37.-ben található, így főként a XIII. kerület környékén élőket látja el jobbnál jobb olvasnivalóval. A polcokon elsődlegesen a Typotex kiadványai sorakoznak, de kisebb független kiadók könyvei is elérhetők náluk.

Shopping

Májusi Makers' Market a MOST Bisztróban

Májusban a Makers' Market visszatér a belvárosba: egy különleges vásárral várnak minket a szuper hangulatú MOST Bisztróban, május 12-én.

Shopping

Láng Téka Könyvesbolt

A Pozsonyi úton sosem áll meg az élet, ha ételre, italra, fagylaltra vagy kultúrára vágynánk, a környéken mindig akad valami. Az egyik biztos pont, ha új olvasnivalóra van szükségünl, akkor az út elején már bele is botlunk: a Láng Téka Könyvesbolt a kortárs magyar és nemzetközi irodalom könyveit kínálja.

Shopping

19. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

A Magyar Képregény Szövetség, a Kilencedik Művészet Alapítvány és a V26 Képregénybolt idén is megrendezi a hagyományos budapesti képregényfesztivált.

Shopping

Ruhacsere és textilgyűjtés a Néprajzi Múzeumban

Ha lapul a szekrényünkben olyan női, férfi vagy gyerekruha, ami bár jó minőségben van még, nincs rá szükségünk, akkor május 10-én a Néprajzi Múzeumban a helyünk.

Shopping

The 13th Stúdió – megnyitó

A The 13th Stúdiót Hecendorfer Tímea divattervező hozta létre, azzal a céllal, hogy helyet kaphassanak valahol a feltörekvő hazai divattervezők, designerek.

Shopping

Garázsvásár a HVG Könyvekkel

Nemcsak a Líra szervez vásárt tavasszal, május 9. és 12. között HVG Könyvekkel is feltölthetjük a polcainkat.

Gasztró Shopping

Czakó Piacz x Agri Kulti x Kürtőskalács

Most hétvégén a Czakó Piaczon a rengeteg jó termelő mellett frissen készül ismét a raclette, őszig utoljára.

Shopping

BookUp Könyvesbolt

A Pozsonyi út forgatagában nemcsak remek kávézók, éttermek és fagyizók vannak, hanem olyan szuper könyvesbolt is, mint a BookUp, ami eredetileg pop-up könyvesboltként indult, mára pedig már egy állandó üzletté nőtte ki magát.

Gasztró Shopping

Anyák napi bazsarózsa vásár és brunch

Május 5-én a Normafa Síházban ünnepelhetjük az anyák napját: lesz bazsarózsa, a hónap jellegzetes virága, hogy egy szép csokorral lepjük meg az édesanyákat vagy nagymamákat, majd egy ráérős brunch-ra hívnak a szervezők.

Shopping

Magma Gallery

A Magma Gallery egyike a legismertebb galériáknak, ahol magyar dizájntermékeket szerezhetünk be. Az V. kerület alapvetően telis-tele van turistákkal, ezért adott, hogy őket számos Budapest-tematikájú termékkel várják.

Shopping

Líra Könyv Raktárvásár 2024

Idén május 8. és 12. között rendezi meg a Líra a tavaszi raktárvásárát. Több ezer könyv közül válogathatunk minden műfajból, naponta frissülő készletből, akár már 100 forinttól.

Shopping

Belvárosi gardróbvásár – Erzsébet tér

Ha meguntuk a ruhatárunkat, stílust váltanánk, vagy ha csak simán megválnánk néhány cucctól, április 27-én az Erzsébet téren a helyünk. Akár kiüríteni, akár feltölteni szeretnénk a gardróbot, itt mindkettőre lesz lehetőség, ráadásul a környezetet is kíméljük.