Madách tér, Rákóczi tér, Bartók Béla út és most az Andrássy út. Utóbbi a negyedik MOTO, ami lazaságot hoz a sugárútra, de kicsit hozzá is idomul annak eleganciájához. Csúcspizzák underground háttérrel, a megszokott hangulatban, az Oktogon nyolc sarkából az egyikben.

Budapest egyik legnépszerűbb és biztosan a leginkább Gen Z kompatibilis nápolyipizzázója, a MOTO a héten nyitja meg új egységét az Andrássy út 54. alatt, az Oktogon sarkán, egy régi, kultikus night club, az Éden Club helyén. Ezzel a pesti oldalon már három helyen juthatunk hozzá a MOTO hibátlan nápolyi pizzáihoz. A nyitásra ráadásul olyan signature-pizzákkal is készülnek, amikkel kicsit felül is lőtték a megszokott, egyszerű, de nagyszerű feltéteken alapuló pizzáikat. 

Ilyen például a hely múltjára reagáló TOPLESS (mascarpone, barack, parmezán, bivalymozzarella, balzsamecet, csilis méz) vagy a nyarat kicsit meghosszabbító FRUTTI DI MARE (mascarponéval, tenger gyümölcseivel, parmezánnal, petrezselyemmel és citrommal).

Az új egység illeszkedik a MOTO-k sorába, mégis egyedi a karaktere – a kissé letisztultabb enteriőrt grafikái színesítik. Fiatal a csapat, a pizzaiolótól a pultosig érezni, hogy nagyon tudnak rezonálni a márkával, a profi pizzákkal, az olasz vagy a saját márkás sörrel.

A profi pizzák olasz vagy saját márkás sörrel csúsznak a legjobban. A MOTO-ba akkor is érdemes benézni, ha csak az éhség kerget be, de itt a vibe azért tud és akar is marasztalni. A hivatalos nyitóesemény augusztus 30–31-én lesz, ezeken a napokon a Lees Brothers natúr boraival, DJ-vel, 1500 Ft-os akcióval és új merch cuccokkal várják a betérőket.

ELÉRHETŐSÉGEK

MOTO Oktogon

(Borítókép: Vábró Áron)

Címkék