Keresés EN

Gasztró Hírek

A Csarnoknegyedben nyit új egységet a Pizza Manufaktúra

Már 13 év telt el azóta, hogy az első Pizza Manufaktúra megnyitotta kapuit, így bőven megérett az idő egy második egység nyitására.

A Pizza Manufaktúra sztorija 2010-ben indult, római stílusú, kiemelkedő minőségű pizzáikkal rengeteget tettek hozzá a máig tartó fővárosi pizzalázhoz, nem beszélve a 2018-ban megnyitott MANU+ nápolyi pizzázóról, amely szintén hozzájuk tartozik.

Aki járt már valamelyik egységükben, az tudhatja, hogy nem ritkák a kígyózó sorok, így inkább az a meglepő, hogy csak most nyitnak újabb helyet, de persze jobb később, mint soha. A második Pizza Manufaktúra a Rákóczi téri vásárcsarnok szomszédságában, a Víg utca 28-ban nyílik meg szeptember 17-én, mi már alig várjuk, hogy tesztelhessük!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Neked ajánlott

A