Az utóbbi napokban beköszöntött a zimankó Budapesten is. Ilyenkor pedig nincs is jobb dolog, mint elmerülni egy trópusi hangulatú csokimennyországban, ahova Gálffi Dezső manufaktúrájából érkeznek a kézművescsokoládé-, a kávé- és a teakülönlegességek. Ráadásul a finomságok kisvonaton gurulnak be az asztalunkra, ami, bevalljuk, nem csak a kisgyerekeket veszi le a lábukról. A zimankó mögül lassan előbújik a hamisítatlan adventi hangulat, az ünnepek közeledtével a Galffisban a gőzölgő forró csoki kortyolgatása mellett akár az ajándékokat is beszerezhetjük.

A fővárosunk titokban igazi csokinagyhatalom. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Buda vadiúj csokiboltja, az ősszel megnyílt Galffis, melybe Gálffi Dezső csokoládémanufaktúrájából érkeznek a különleges finomságok, aki a kávé és a csoki útját az ültetvényektől végigkíséri, egészen addig, míg az asztalunkra nem kerülnek a gőzölgő forró csokik, az izgalmas, saját pörkölésű kávék és természetesen a csokik minden mennyiségben.

A Battyhány téri csokizó emeletén ráadásul kisvonaton robognak asztalunkhoz a rendeléseink, 

A Battyhány téri csokizó emeletén ráadásul kisvonaton robognak asztalunkhoz a rendeléseink, 

így nemcsak az ízeket élvezhetjük, de igazi élményt is kapunk a Galffisban, ami a kisebbeket és a nagyobbakat egyaránt lenyűgözi. A bolt ráadásul úgy néz ki, mint egy trópusi dzsungel, egy elvarázsolt mesevilág a főváros közepén, melyet családdal, barátokkal is felkereshetünk, de randihelyszínnek sem utolsó. A csokizó emeletén nyolc asztal kapott helyett, melyek körül akár 20 ember is kényelmesen elfér, ezt a kis, szeparált teret pedig rendezvényekre, születésnapokra is kibérelhetjük.

A reggelizni vágyókat friss szendvicsek, igazi tea- és kávékülönlegességek várják, és gondoltak azokra is, akik mentes, vegán vagy vegetáriánus étrendet követnek. A rendelhető finomságok között is találunk mentes opciókat, és természetesen a hazavihető óriási csoki- és kávékínálatból is számos cukor- vagy laktózmentes, vega és vegán termék közül válogathatunk.

Nem tagadjuk, a Galffisban szinte minden nap olyan, mintha egy trópusi karácsony közepébe csöppentünk volna, de az adventi időszak közeledtével egyenesen vétek lenne, ha kihagynánk a csokibolt felkeresését. Számos ajándékcsomag közül válogathatunk, de egyedileg is összeállíthatjuk őket, garantáltan különleges és édes meglepetés lesz, kerüljön a Mikulásnak kikészített kis csizmákba vagy a karácsonyfa alá.

Címkék

Elérhetőségek

Galffis 1011 Budapest, Batthyány tér 2. Facebook-oldal