gasztró

szerkesztés

Top 10+1 étterem Budapesten

Szerzők

2011. 03. 16. 1:00

Costes (Bezárt)

1/10

1092 Budapest, Ráday utca 4.

Címkék

Az első budapesti Michelin csillagos étterem, ezáltal még akkor is megkérdőjelezhetetlen a helye a listán, ha nem izgat bennünket különösebben a csillagos mizéria. Egyébként eszünk ágában sincs megkérdőjelezni. Fine dining.

Bábel

2/10

A Váci utca sztárja ez az étterem. Magas színvonalú, megalkuvást nem ismerő konyha, ahová csak vacsorázni járhatunk. Három féle tasting menü, egy nemzetközi, egy magyaros és egy vegetáriánus. Fine dining.

Fausto’s Ristorante

3/10

1072 Budapest, Dohány utca 5.

Több Infó

Címkék

A legjobb olasz étterem a Székely Mihály utcában vár.

Onyx (Bezárt)

4/10

1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

Címkék

A Vörösmarty téren járva mindenképpen ide üljünk be ebédelni. Szintén Michelin csillaggal büszkélkedhet. Fine dining.

NOBU Restaurant

5/10

1051 Budapest, Erzsébet tér 7–8.

Több Infó

Címkék

A nemzetközi lánc budapesti egysége azt tudja, amelyet a testvérei is szerte a világban, és ez bőven elég a listán való megjelenéshez. A belváros szívében, az Erzsébet téren könnyen útba ejthető.

Klassz Étterem és Borbolt (Bezárt)

6/10

1061 Budapest, Andrássy út 41.

Címkék

Az egyik legjobb hangulatú bisztró a városban, amely az utóbbi hónapokban, némi kilengést követően ismét magára talált. Remek ár-érték arány és jó hangulat az Andrássy úton.

Borkonyha

7/10

1051 Budapest, Sas utca 3.

Több Infó

Címkék

Új versenyző, amely több egymást követő tesztelésen remekül szerepelt, ezért a megelőlegezett bizalom. Jó bisztróhoz illően igazán remek fogások kiváló árakon a Sas utcában, a Bazilikánál.

Café Kör Restaurant

8/10

1051 Budapest, Sas utca 17.

Több Infó

Címkék

A házias ételek Sas utcai mekkája, a helyi lakosok és a turisták is imádják. Finom, laktató, egyszerű ételek. A zsúfolt étteremben egy dologra ügyeljünk: nehogy valamilyen távoli vidék receptjét kóstoljuk meg, a Kör nem erről szól.

Momotaro

9/10

Rendkívül olcsón kapható világklasszis ramen és dumpling a Széchenyi utcában. A minőség tökéletesen állandó, ami egyszerűen lenyűgöző ebben a városban.

Momotaro Ramen
Cím: 1054 Budapest, Széchényi utca 16.
Facebook

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

M Étterem

10/10

1073 Budapest, Kertész utca 48.

Címkék

Naponta cserélődő egy oldalas étlap, amin a rendszeres vendégek számára azért kevés a meglepetés. Kissé ingadozó színvonal, de legtöbbször jó ételek, fantasztikus miliő, kellemes árak.

Hasonló tartalmak

Admin mode