Keresés EN

Velencei, londoni és New York-i séfkarrierje után Fausto di Vora elhatározta, hogy Budapest központjában nyitja meg saját vendéglőjét, amely hamar az egyik legjobb és legnépszerűbb étteremmé nőtte ki magát. A Fausto's Ristorante fiatalos, de enteriőrjében tradicionálisabb étterem, földig érő terítőkkel, élénk hangulattal és sok törzsvendéggel. Kivételesen finomak a tészták és a rizottók, melyek modern technológiával, a hagyomány és a legújabb divat ötvözésével készülnek. Gazdag választék jellemzi magyar és olasz borokból, valamint különösen figyelmes kiszolgálás. Természetesen az olasz séf profi, ezért is lehet, hogy a hely már számos díjat bezsebelt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A