Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Budapest

Nőnapi adománygyűjtés Józsefvárosban – Higiéniai eszközökkel segíthetjük a rászorulókat

Adománygyűjtést szervez a Józsefvárosi Önkormányzat nőnap alkalmából, március 5-ig több helyszínen adhatunk le higiéniai cikkeket.

Budapest

Hőhullám a IV. kerületben – Miért mindig Újpesten dől meg a melegrekord?

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, sok közülük Újpesten. Ez a kerület lenne a város legmelegebb helye?

budapest

A Palotanegyedben járt Johnny Depp

Valódi sztárdömping van most Budapesten, nálunk járt Adrien Brody, majd Benedict Cumberbatch is, most pedig az Arquitecto Pitpit tapasbár posztolta ki, hogy beugrott hozzájuk Johnny Depp.

A hely posztjából kiderül, hogy éppen akkor érkezett hozzájuk a színész, amikor esküvőt tartottak náluk, ezért nem tudták őt fogadni, viszont egy gyors fotót azért sikerült készíteniük.

Azt is elárulták továbbá, hogy a nemrég az Operaház előadását is megtekintő Benedict Cumberbatch is megfordult az Arquitecto Pitpitben, vele azonban nem készült közös kép, mivel a policyjük szerint az ott szórakozó hírességekkel nem fotózkodnak, Johnny Depp-pel az említett esküvő miatt tettek kivételt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

Budapest és a bűvös 7-es szám

Rejtélyes oknál fogva a 7-es számot misztikus titokzatosság lengi körül. Ezért megnéztük, mi az, ami kötődik vagy kötődött ehhez a számhoz Budapesten.

Budapest

Teljesen átépíthetik a Clark Ádám teret

Bár úgy tűnt, a Lánchíd rekonstrukciójával sok változáson esett át maga a tér is, teljes felújításáról most írtak alá szándéknyilatkozatot

Neked ajánlott

A