Szponzorált / gasztró

Szponzorált / szabadidő

szerkesztés

A Miamorban minden találkozik – A bográcsozástól a titkos kertmoziig a Római-part gasztroudvarán

Szerzők

  • sponsored WLB

2022. 06. 23. 13:00

Ha nyáron a Duna-parton szeretnénk lazítani, akkor már egyre több helyen van erre lehetőségünk, de az igazi azért még mindig a Római. A kedvelt sétány közepén van egy kis sziget, a Miamor, ahol tényleg minden találkozik: a gasztroudvarban jobbnál jobb street food falatokat kóstolhatunk, de akár saját bográcspartit is rendezhetünk. Leugorhatunk a haverokkal Óbuda Titkos Filmklubjába, de a röpi-, a tengó- vagy a teqballpályán is összemérhetjük tudásunkat. Legyen szó baráti összejövetelekről vagy családi mulatságról, itt a legkisebbek sem fognak unatkozni, ugyanis őket két trambulin mellett a pompás kalózhajós játszótér várja.

Két évvel ezelőtt nyitott meg a Római-parton a Miamor, és ahogy arról mi is beszámoltunk, a régi kedvencek mellett új színfoltot hozott a pezsgő Duna-parti sétányra. Az első helyi gasztroudvarban nemcsak változatos fogásokat ehetünk, de számos szórakozási lehetőség közül is válogathatunk, idén pedig még ennél is több élmény vár ránk!

Továbbra is jókat falatozhatunk a Smoke Ridersnél vagy a Las Vegan’s-nál, a frissítők a Miamor Bárból érkeznek, de egy fagyira is beugorhatunk hozzájuk. Sőt, idén akár már saját magunk is elkészíthetjük ebédünket vagy vacsoránkat: komplett bográcsszettet bérelhetünk a gasztroudvarban, nekünk csak az alapanyagokról kell gondoskodnunk. Ha a finom falatok után egy kis aktivitásra vágyunk, azt a különböző sportpályákon tehetjük meg, idén már két strandröpipálya vár ránk, de épült még egy tengópálya sőt, teqball- és pingpongasztallal is bővült a Miamor. Az pedig garantált, hogy a legkisebbek sem fognak unatkozni, őket ugyanis már két trambulin is várja, meg persze a kihagyhatatlan kalózos játszótér.

Ha pedig ennyi sem lenne elég a programlehetőségekből, akkor érdemes résen lenni, mert nemcsak sportmérkőzéseket láthatunk a kivetítőkön, de júniusban elindult Óbuda Titkos Filmklubja is. A rejtélyes filmes eseménysorozatról annyit megsúghatunk, hogy a Miamorban kapott helyet, de többet mi sem árulhatunk el, ehhez érdemes felkeresni a kapcsolódó Facebook-csoportot, ahol a szervezők minden rejtélyről lerántják a leplet. 

Fotó: Miamor

A gasztroudvarban tényleg csak a fantáziánk szab határt, hogy milyen programot szervezünk, vagy mekkora társasággal ugrunk le, legyen szó egy kisebb szülinapról vagy 300 fős céges rendezvényről, itt bármit megvalósíthatunk.  

Fotó: Miamor

Hasonló tartalmak

Admin mode