Új bárral bővült a St. Andrea Restaurant, a fine dining étterem már a Boldogságos névre hallgató bárban is várja vendégeit.

Az étteremtérből kialakított új lounge-részben fotelek, smaragdzöld kanapék és elegáns tapéta kaptak helyet, a Boldogságos bár a St. Andreában megszokott lezseren elegáns, otthonos hangulattal várja vendégeit. A bár a pincészet egyik ikonikus boráról kapta nevét.

„A Boldogságos bár számomra az önmagunkra szánt időt jelképezi. Megérkezni, kényelmesen leülni, kötöttségek nélküli, elegáns közegben jól érezni magunkat manapság egyfajta luxus. Én az élet értelmét mindig a beszélgetésekben látom, abban a magunk számára megnyert időben, amikor tudunk a hétköznapokban is örülni, kikapcsolódni, itallal és étellel kényeztetni magunkat, miközben egymásra figyelünk – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető. A Boldogságos bárral mi lehetőséget szeretnénk teremteni a beszélgetésre, a közös időre és ami a legfontosabb: a barátságra.”

A bárban az eddiginél is fontosabb szerepet kap majd az italkínálat, amelyet a St. Andrea Borászat legszebb borai mellett a nemzetközi borvilág válogatott tételei jelentenek. A Boldogságos bárban kiteljesedhet Sztarovics Gabriel sommelier munkája, aki a borok mellett szakértelemmel és szenvedéllyel válogatja a világ legizgalmasabb, kóstolásra érdemes párlatait is. A Boldogságos bár az étterem nyitvatartásával azonos időben, hétköznapokon vár mindenkit. 

Címkék