Már csak pár napig élvezhetjük az Európa-bajnokságot, úgyhogy érdemes jól választani, hová menjünk el szurkolni, illetve örömünkben-bánatunkban egy-két sört meginni. A Player.hu és a We Love Budapest második körös szabadtéri EB néző toplistája segít a választásban, hogy a gólöröm felhőtlen lehessen.

1/6

A Grund

Foci van, minden van

A Grund olyan, mint egy remek játszótér. Van itt minden, ami kell: most épp Foci EB is, egyébként pedig kiskorúak, nagykorúak, 18 pluszos gyerekek, külföldiek, sörkedvelők, éjszakázók és kertészkedők. A meccseket nézők soraiban is megtalálod majd ezt az összetettséget, alapvetően fiatalos hangulatban. A Nyócker drukkolástól hangos Grundja az egyik legautentikusabb szórakozóhely a foci nézésre.

Cím: 1083 Budapest, Nagytemplom utca 30.

2/6

Akvárium

Tömegsport a belvárosban

A profik sportját itt valóban tömegesen nézhetitek! Az Akvárium Klub óriáskivetítője ugyanis nem csak az asztalok mellett ülőknek biztosít gólélményeket. A korlátok mellől szuper a rálátás, ha pedig bent foglalunk helyet, mert még meccsidőben is túl nagy a hőség, akkor ott is találunk majd képernyőt. EB meccsek a központban, helyekért vívott küzdelemmel, hajrá!

3/6

Gozsdu Manó Klub

Foci az udvarban!
A  kihasználta azt a kis helyet, ami EB nézésre adatott neki. A Gozsdu udvar egyik oldalán az óriáskivetítő a szurkolói szemeknek, a másikon a lépcsős leülős megoldás a fenekeknek, bentről meg érkezik a jéghideg csapolt sör a kezekbe. Bár kicsit zsúfolt a dolog, de egyértelműen az egyik legjobb megoldás, ha a belvárosi szórakozóhelyek közelségében vágyunk szabadtéri EB élményre. Ha pedig megfeledkeznénk az eddigi meccseredményekről, a képernyő alatt található táblázatból mindennek utánanézhetünk.
A hely 2017-ben bezárt.

4/6

Holdudvar

Meccs, csajok stb.

A Holdudvar EB-s sikereit annak is köszönheti, hogy bajnokság ide vagy oda, a fő profil marad. A meccsek alatt őrült szurkolás tölti meg a külső teret, de ettől még a margitszigeti placc szórakozóhely marad. Az udvar hátsó felében van a kivetítő, ahol a bentről kiszűrődő zenét teljesen elnyomja a sikítozás. Ha véget ér a drukkolás, akkor pedig lehet maradni bulizni. Ki tudja, talán ennek is köszönhető, hogy a Holdudvar meglepően népszerű helyszín a hölgyek körében is! Ha elegünk van a tesztoszteron túltengésből, és kiegyenlítettebb arányra vágyunk a nemek tekintetében, a Holdudvar ideális hely.

UPDATE: Bezárt

5/6

Millenáris

Itt látni fogsz!

A C épülete és az itteni szőlőtőkék határolják a város egyik legjobb elosztású EB nézőterét. A lépcsős elrendezésnek köszönhetően a kivetítőt mindenki látni fogja. A felfüggesztett zászlók pedig igazi drukkerhangulatot kölcsönöznek a parkba. Az jöjjön ide, aki mérsékelt véralkohol szint mellett, barátokkal vagy akár idősebb gyerekkel szeretne meccset nézni!

6/6

Champs Sziget

Sör+Foci a Margitszigeten

A sör-foci klasszikus duójának komolyan vételéről van szó a Champs esetében, ráadásul a . Több mint 70 asztal, 5 féle csapolt- és 9 fajta üveges sör várnak ránk a rengeteg magyar és külföldi drukker mellett. Szolid, meccs melletti beszélgetések reményében máshová menjünk, de ha csontig hatoló EB élményt szeretnénk hazavinni, remek választás a Champs Sziget.

Cím: 1138 Budapest, Margitsziget

Még több meccsnézésre és pasis tartalomra vágysz? Olvass tovább a Player.hu-n!