A Sunhill április 20-án ismét megnyitotta lenyűgöző panorámájú Skybarját, ahol csodás italok, kiváló borok kortyolgatása és bar foodok falatozása közben élvezhetjük a remek programokat. Akár munka után vagy éppen a hétvégi buli előtt is érdemes betérni ide, élvezni a páratlan naplementét, vagy a város esti fényeit szemlélni.

Előre meghirdetett időpontban DJ-k szolgáltatják majd a bemelegítő zenét a Naphegyen található Sunhill Skybarban, miközben a lábunk alatt hever az egész város. Olyan fellépők érkeznek hozzájuk ebben a szezonban 18 és 22 óra között, mint május 4-én Flash, május 9-én Andrew J, május 10-én WhiteBoy, május 11-én Lauer, május 18-án Roland P, május 25-én ismét Flash, majd május 30-án Andrew J. Érdemes követni a Facebook- és Insta-oldalukat, hogy ne maradjunk le az eseményekről.

Délutáni chillezés és varázslatos naplemente

A Skybarba azonban nem csak akkor jó betérni, ha elindul a buli, már a délutáni időszakban is kellemes a kényelmes fotelekben ejtőzni. A szomszédos zöldellő Tabán hatalmas fáinak közelsége olyan érzést kelt, mintha nem is a fővárosban lennénk, a Skybar mégis nagyon könnyen megközelíthető, és gyorsan eljuthatunk a pesti oldalról is.

Piknik délelőttől estig

Ha a Sunhill nappali arcát szeretnénk megismerni, akkor érdemes április 27-én, szombaton ellátogatni hozzájuk, hiszen hagyományteremtő jelleggel, idén harmadik alkalommal rendezik meg a Sunhill Pikniket. Szombaton már 11 órakor megnyitják a kapukat. Akár családdal vagy barátokkal, kettesben a párunkkal látogatunk el hozzájuk, biztosan jól érezzük majd magunkat. A Skybar már 17 órától nyitva lesz, így akár a pikniket ott is zárhatjuk majd.

Akik gyerekekkel érkeznek, nyugodtan meg tudnak majd ebédelni vagy vacsorázni, hiszen a kisebbek számára játéksarokkal és animátorral készülnek, illetve mesét is lehet majd nézni. A jó zenét pedig élő DJ-szett biztosítja majd. A vendégeknek egy pohár welcome drinkkel is kedveskednek a Dereszla Pincészet jóvoltából. Érdemes megkóstolni az igazán különleges bresaolás-fügés-kecskesajtos Sunhill Signature pizzát, valamint a vadonatúj Sunhill burgert.

A minőségi alapanyagokból készült, hosszú kelesztésű pizzák a bisztró bejáratánál található kemencében sülnek, amiket a kis kerek asztaloknál is elfogyaszthatunk, szinte a parkban. Mindenképp érdemes asztalt foglalni, amit itt tehettek meg. A piknik után a Sunhill Skybarban folytathatjuk a délutánt és az estét, ahova szintén érdemes előzetesen asztalt foglalni (a Skybar foglalás menüpont alatt).

Klasszikus koktélok és tapasok mesés környezetben

A Sunhill Skybarban olyan klasszikus és népszerű koktélok szerepelnek az itallapon, mint a Hugo (prosecco, bodzaszörp, szóda, lime, menta), a Negroni (gin, rosso vermut, Campari, narancs), a Mojito (white rum, cukorszirup, szóda, lime, menta), a Margarita (tequila, Cointreau, lime, sókruszta) vagy a Cosmopolitan (vodka, Cointreau, cranberrylé, lime-lé), de természetesen nem maradhat ki az Aperol Spritz vagy az Espresso Martini sem. Mi Öreg gint áfonyával és bodzás tonikkal, Pornstar Martinit és Applefresh vodkát kóstoltunk. Az alkoholmentes koktélok közül a Vibe Alive a kedvencünk ananászlével, mangópürével, citromlével, egy kis chilivel és rózsaborssal.

Igen gazdag a borkínálat is, amelyben bőségesen találunk magyar és külföldi tételeket is. A gin-, tequila-, whisky- és konyakkínálatuk igen impozáns, amit a kellemes hangulatú, benti bárrész süppedős foteljeiben vagy bárszékeinél, illetve kint, a pazar panorámájú teraszon is kortyolgathatunk.

Érdemes a házi limonádék közül válogatni, nekünk a mangós és a bodzavirágos volt a kedvencünk, ez utóbbi cukormentes verzióban is kapható. Ha pedig megéheztünk, akkor különböző tapasok közül szemezgethetünk, amelyek között találunk többek között padlizsánkrémet, sajttal töltött jalapenót, chilis-fokhagymás garnélát vagy éppen szívsonkás burgonyakrokettet cheddarszószban. A főételek közül a kedvencünk a grillcsirke kovászos uborkával, az Angus burger édesburgonya-hasábbal, valamint a zöldfűszeres citrommal sült branzino, amely mellé kevert salátát kínálnak.

Akkor sem kell aggódni, ha esősebb az időjárás, mert a tavalyi évben épült egy fedett és zárt terasz is, ahova behúzódhatunk, és az üvegfalaknak köszönhetően innen is nézhetjük a város kigyúló fényeit. A helyszín emellett kiválóan alkalmas esküvők, csapatépítők, szakmai rendezvények és privát összejövetelek, események szervezésére is.

ELÉRHETŐSÉGEK

Sunhill Bistro & Skybar

(Borító: Forgács Zsuzsi – We Love Budapest)

Címkék