Keresés EN

Éjszakai élet

Gasztró Éjszakai élet

Jónás Craft Beer & Food

A Jónás sörbár a Bikás parkban talált új otthonra, ahol a jól megszokott kisüzemi sörök és kötetlen életérzés mellé végre saját konyha is társul, reggelivel, ebédmenüvel és hibátlan street fooddal.

2022. június 23., csütörtök

Éjszakai élet

Gin Corner Bar

Az Erzsébet téri Gin Corner Bárban a világ minden tájáról érkező gineket kóstolhatunk, ráadásul mi magunk is kídérletezhetünk a legjobb gin, tonic és fűszer kombináció összeállításával.

2022. március 23., szerda

Éjszakai élet

MemoRise Skybar

A Kálvin tér közelében található Hotel Memories OldTown tetején egy kedves rooftop bár, a MemoRise Skybar rejtőzik, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Citadellára és a környék rózsaszínű háztetőire.

2022. március 10., csütörtök

Éjszakai élet shopping

Beat On The Brat Vinyl & Bar

Beat’s not dead! – vagyis a régi Beat On The Brat szellemisége a budai Frankel Leó utcában él tovább, ahol lemezritkaságok, finom italok és időnként helyi DJ-k társaságában lazulhatunk.

2022. február 25., péntek

Éjszakai élet kultúra

Turbina

Ha valaki az igazi budapesti életérzésre kíváncsi, annak minden multikulti, közösségi és underground vonásával, annak a nyolcadik kerületi Turbina garantáltan a törzshelyévé fog válni.

Éjszakai élet

The Sky Garden Rooftop Terrace

A Mystery Hotel tetején találjuk Terézváros egyik legromantikusabb helyét, a Sky Garden Rooftopot. Akárcsak a korábbi szabadkőműves hotelt, a tetőteraszt is átjárja a gazdag történelmi múltra utaló szimbolika.

2022. február 10., csütörtök

Éjszakai élet

Kertem

A Városligetből ismert Kertem a Kőbányai útra költözött, de a hippis-romkocsmás hangulatot magukkal vitték. Ideális helyszín koraőszi lazuláshoz, kutyával, gyerekkel, barátokkal vagy bárkivel.

2022. január 17., hétfő

Gasztró Éjszakai élet

SOLID Budapest

Pazar kilátás, nemzetközi pezsgő- és borkínálat, elegáns brunchételek és szokatlan „szatmári tapasok” – a Királyi Pál utca rooftop bárja tökéletes választás, ha unjátok már a szürke, téli napokat.

2022. január 5., szerda

Éjszakai élet

Horizont Brewing

A Horizont Sörfőzde vagány taproomjával és kisüzemi sörök széles választékával Kőbánya egyik új kedvence. Az állandóan elérhető szortiment mellett a főzde évente közel 30-féle új sört készít.

2021. november 17., szerda

Éjszakai élet látnivalók és kultúra

Auróra

A 8. kerületi Auróra olyan, mint egy minidemokrácia, ami a kevésbé frekventált helyszín ellenére is széles közönséget vonz, hála a koncerteknek, workshopoknak és más közösségépítő programoknak.

2021. október 11., hétfő

Éjszakai élet Gasztró

Zsiráf Buda

A Zsiráfot először a Nyugati Pályaudvar mellett ismertük és szerettük meg, de már a budai oldalt is meghódították. Második egységüket a hangulatos Széllkapu Parkban nyitották meg, ami ideális helyszín egy délutáni koktélozásra.

2021. augusztus 24., kedd

Éjszakai élet

The Duchess

A grandiózusan felújított Matild palota legtetején bújik meg rejtőzködő ékszerdobozként a The Duchess. A kulcsos logót követve, kis folyosón át, Budapest első liftjével juthatunk fel a tetőre, ahol szinte az Erzsébet híd fölött lebegve szemlélhetjük a Dunát és a budai oldalt.

2021. augusztus 18., szerda

Éjszakai élet Gasztró

Esernyős

Az Esernyős igazi kulturális ernyőszervezetként működik Óbuda szívében, a békebeli hangulatot őrző Fő téren. Az infópultban a környéken zajló fesztiválokra és egyéb programokra válthatunk jegyeket, a múzeumshopban ajándéktárgyakat vásárolhatunk, de koncerteken, kiállításokon, filmvetítéseken is részt vehetünk.

2021. augusztus 13., péntek

Éjszakai élet

Jenő Bár

A város egyik legújabb romkocsmája a Zichy Jenő utcában várja a vendégeket, akik nem csak minőségi italokra, de felszabadult, bohém hangulatra is szomjaznak.

2021. július 1., csütörtök

Éjszakai élet

BRKLYN Boat

A BRKLYN pezsgői már a Dunán, a Spoon hajó fedélzetén pukkannak, itt keverik a gin-tonikot és a frissítő fröccsöket, sőt akár brunchra vagy vacsorára is beugorhatunk. De ha épp bulizni támad kedvünk, akkor is jó helyen járunk.

2021. június 24., csütörtök

Éjszakai élet Gasztró

Monkey Étterem

A Várkert Bazárban nyitott meg Budapest legújabb rooftopterasza és panorámabárja, a Monkey Bistro, mely széles italválasztékkal, gin-tonik-bárral, kézművessör-válogatással és trendi bar foodokkal színesíti a budai oldal esti teraszos hangulatát.

2021. május 13., csütörtök

Éjszakai élet Gasztró

Hard Rock Cafe Budapest

A világhírű Hard Rock Café hol máshol kaphatott volna helyet, mint a város közepén? A Vörösmarty tér és a Váci utca sarkán található, háromszintes, közel 1100 négyzetméteres szórakozóhely és étterem 220 ülőhellyel csábítja a budapestieket és a külföldieket.

Gasztró Éjszakai élet

Bölcső

A XI. kerületben , a BME vonzáskörzetében találjuk a Bölcső nevű gasztropubot

2021. május 12., szerda

Éjszakai élet

LEO Rooftop

A Lánchíd lábánál álló Hotel Clark földszintjén találjuk a LEO Bistrót

Gasztró Éjszakai élet

Intermezzo Restaurant & Roof Terrace

A Hold utcát sok minden miatt lehet szeretni: itt a budapesti kézműves pékségek egyik éllovasa

2021. május 10., hétfő

Éjszakai élet Gasztró

MADHOUSE

Végre méltó helyet kaptak a Mad Scientist őrülten jó sörei! Mad-rajongóknak természetesen kötelező célpont, de azok is bátran térjenek be, akik eddig azt hitték, hogy nem szeretik a sört.

2021. május 5., szerda

Gasztró Éjszakai élet

Drop Shop

A Drop Shop Borbár arra vállalkozik nap mint nap

2021. április 22., csütörtök