Keresés EN

Programok itt

Shopping

MFÖEK vásár & aukció

A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát idén először egy izgalmas újdonsággal készül.

Végre méltó helyet kaptak a Mad Scientist őrülten jó sörei, hiszen az Anker közben (az egykori Anker, majd BrewDog helyén) nyitott meg a MADHOUSE bisztró és sörbár. A saját söreiken kívül más hazai és külföldi főzdék italait is megtaláljuk a kínálatban, klasszikus és egészen meglepő tételeket egyaránt, szóval azoknak is nyugodt szívvel ajánljuk a helyet, akik nem szeretik a hagyományos „sörös” ízt. Egyébként borból, rövid italokból és kávéból is komoly a felhozatal, a főszereplő viszont mégiscsak a sör, ami a Piszkor Norbert vezette konyhán is meglátszik. Nemcsak a fogások mellé csúsznak jól az italok, hanem a receptekben is megjelennek sörös elemek, például a maláta szilvás gombóc prézlijében vagy a Rákóczi-túrós tésztájában. Már szuper reggeliket is találunk náluk, mivel 2023 őszén különvált a bisztró- és a bárrész, így célzottan ülhetünk le ott, ahol vacsorázni és ott, ahol sörözni szeretnénk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A