Keresés EN

Programok itt

Éjszakai élet

NőkNapja a Turbinában: Napfonat + Noémo nagyzenekar

Március 7-én két karakteresen női sorsokat megjelenítő- női dalszerzőkből álló formáció ad két teljes értékű koncertet a Turbinában.

2021-ben nyitott meg a józsefvárosi underground komplexum, a Turbina. A Harminckettesek terétől 3 perc sétára található ház többfunkciós: a bejárat után, az udvar előtt balra kanyarodva egy kanyargós lépcsőn át egy bisztróhoz és egy két szobás galériához jutunk. Ezeken túl találunk benne belső udvari kocsmát, egy nagy és egy kisebb koncerttermet és irodákat is, nem túlzás tehát azt mondani, egy egész közösségi központ tárul elénk. A kialakításnak köszönhetően az egyébként is világos helyszín otthonossá válik: képekkel, virágokkal, fotelekkel van berendezve. A repertoárban is egészen változatos programokat találhatunk: a jógaórától kezdve a kísérleti elektronikán át az alternatív koncertekig, az árak ráadásul a fiatalok pénztárcájához mérten egész barátiak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A