Keresés EN

Éjszakai élet

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Éjszakai élet

Boutiq’Bar

Talán nem túlzunk, ha azt mondjuk, a Boutiq’Bar műfajteremtő volt Budapesten. Hamar kedvence lett a szakmának, az értő közönségnek és nekünk is, jóval azelőtt, hogy 2012-ben a londoni Drink International szaklap a világ ötven legjobb bárja közé válogatta volna.

2014. december 8., hétfő

Éjszakai élet Gasztró

Marxim söröző

Van, ami nem változik. Erre jó bizonyíték egy olyan pizzéria Budapesten, ahol látszólag még mindig tombol a kommunizmus. A Marxim kopott bejárata fölötti vörös csillag már több, mint húsz éve ragyogja be a II. kerületi Kisrókus utcát, de aggodalomra semmi ok!

2014. október 2., csütörtök

Éjszakai élet Gasztró

Bambi Eszpresszó

A Bambi Presszó a II. kerület értelmiségi főhadiszállása a Frankel Leó utcában. Már a 60-as évek óta üzemel, változatlan enteriőrrel, így hozva vissza a hamisítatlan presszóhangulatot.

2014. szeptember 16., kedd

Éjszakai élet

Kiadó Kocsma

A nyüzsgő Liszt Ferenc térrel szemben, az Andrássy út túloldalán található Kiadó az underground-patrióták egyik kedvenc kocsmája.

Éjszakai élet

Doblo Wine & Bar

A Doblo egy VII. kerületi borbár a Dob és a Holló utca sarkán. A nagy borászatok borai mellett, kézműves és bioborokkal, illetve kevéssé ismert fiatal magyar borászok boraival várják vendégeiket.

2014. szeptember 5., péntek

Éjszakai élet Gasztró

Fekete Kutya

A Fekete Kutya a 7. kerületi Dob utcában rejtőzik, de jóval otthonosabb, alternatívabb hangulata van a bulinegyed kocsmáihoz képest. A hely kifejezetten családias, és nem túl meglepő módon állatbarát is.

2014. augusztus 10., vasárnap

Éjszakai élet

Boratórium - Mátra Borozó

Az I. kerület egyik méltán híres borozója a Corvin téren található. A Boratórium a szó legklasszikusabb értelmében kocsma – a falakon fa lambéria, az asztalokon csipketerítő, a pultban pedig Gabi bácsi áll, aki nagyon jó kapcsolatot ápol vendégeivel.

Éjszakai élet

Központ

Hangulatos találkozóhely a hírhedt Madách téren, ahová napközben a pazar brunch-ételek és Casino Mocca kávék, este pedig a DJ szettek, akusztikus koncertek és jamelgetések miatt érdemes betérni.

Éjszakai élet

Kisüzem

A Kis Diófa utcában található Kisüzem déltől várja a klasszikus kávéházi hangulatra vágyó vendégeket: mindehhez adott két kreatív konyhás, egyedi kávé, napi sajtó és persze az elmaradhatatlan wifi.

Éjszakai élet

Nemdebár

A  II. kerület ikonikus helye, a Nemdebár a néhai Moszkva térnél, a mai Széll Kálmán térnél található kutyabarát bár. Szinte minden este szuper zenét és DJ-ket találunk, és különleges hangulata vonzza a művészeti szcéna szereplőit is.

2014. augusztus 2., szombat

Éjszakai élet

Csipesz Bar

A Csipesz Bár tipikusan az a hely, ahol az ember az új törzshelyére talál, hála az ideális földrajzi elhelyezkedésének (Király utca) és az alacsony áraknak, ami picit megdöbbentő hiszen a belváros egyik legnépszerűbb utcájában található.

Éjszakai élet

Alterego Club Budapest

Az Alterego Club, Budapest egyik legfelkapottabb meleg szórakozóhelye a Dessewffy utcában található. Változatos bulisorozatukhoz nemegyszer élő transzfesztita show is dukál.

2014. július 27., vasárnap

Éjszakai élet

Lámpás

A Dob utca 15-ös szám alatt található Lámpás hamar az egyik törzshelyeddé nőheti ki magát, amennyiben szereted a zegzugos pincéket, a bohém életérzést és a sört.

2014. június 19., csütörtök

Éjszakai élet Shopping

Gdansk Könyvesbolt és Büfé

Egy falatnyi Lengyelország. Akár így is jellemezhetnénk a Buda főutcájaként is ismert Bartók Béla úton megbújó Gdansk könyvesboltot és büfét, mely egy aprócska üzletben ugyan, de annál nagyobb lelkesedéssel várja a lengyel kultúra és gasztronómia szerelmeseit.

2014. május 9., péntek

Éjszakai élet Látnivalók és kultúra

Fonó Budai Zeneház

Az újbudai Fonó célja, hogy olyan helyszínt adjon a magyar népzene és néptánc művelésének, amely a téma iránt elkötelezett, viszonylag szűk réteg mellett a szélesebb közönség számára is nyitva áll.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8