Keresés EN

Látnivalók és kultúra Szabadidő

Csodák Palotája (Csopa) (Átmenetileg zárva)

A Csodák Palotája – vagyis a Csopa – egy tudományos élményközpont, ahol játékosan és interaktívan ismerkedhetünk meg a fizikával, kémiával, az emberi testtel és az űrkutatással. Itt minden kipróbálható, megtapogatható, elcsavarható vagy épp megmászható, így hát az óvodás gyerkőcöktől, az unokákat kísérő nagyszülőkön át, a randizó fiatalokig mindenki boldogan veti bele magát a tudományos játékokba. A közel 5000 négyzetméteres kiállítótérben létrehozhatjuk saját örvényünket, résztvehetünk egy űrhajós küldetésen, elveszhetünk a tükörlabirintusban, de akár kísérletezhetünk is a laboratóriumban, az Öveges Színpadon pedig naponta többször izgalmas előadásokat láthatunk. Ottjártunkkor épp egy mechanikai bemutatót kaptunk el, és mi is ugyanolyan tátott szájjal néztük a kísérleteket, mint ahogy a mellettünk ülő kisgyerekek.   

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A