Keresés EN

A 101Bistro újabb dobásaként ismerhetjük az Újlipótvárosban fekvő 101Tigrist. Ellenben a 101Bistróval, ezt a helyet a gyorsabb étkezésekre találták ki: bent a tér kicsit szocreál, megvan a kantinos jelleg, mindamellett, hogy laza és jó érzés ide beülni, csak úgy lenni és enni is. Ámulhatunk is a nagy konyhában készülő ételek láttán, amire a vendégtérből egy nagy körablakon keresztül leshetünk rá. Az étlapon található fogások az ázsiai konyhát követik, de amitől magyarrá válik a kínai koszt: a tésztákat egészen egyszerűen Gyermelyi liszttel készítik. Az étterem híve „a kevesebb több" elvének, így a menün néhány előétel, pár leves és tészta, illetve egy desszert szerepel. A választás könnyű(nek tűnik), a kiszolgálás gyors, a rendelésünket pedig egy QR-kódos egyszerű megoldással adhatjuk le. A 101Tigris egy olyan hely, ahol a kreativitás sosem lankad, ehhez pedig olyan finomságok szolgálnak bizonyítékul, mint például a csípős szezámleves vagy az újhagymás-szójás tészta.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A