A Mad Scientist sörfőzde nemcsak közel százféle sörrel segíti a lazulást, egymástól különböző, mégis egyedi hangulatú helyeiken jól felismerhető életérzéssel és finom ízekkel is várnak. Tavaly már megszerettük a Westend tetőteraszán nyílt helyüket, ami most a Mammut tetejére költözött. Kipróbáltuk az új TETØ-t, és nem csalódtunk.

A Madhouse-ban, a Mad Kertben és a szezont egy óriás bulival hamarosan hivatalosan is elindító Mad Garden Budában már megszerettük a Mad Scientist főzde helyeinek sajátos, egyedi hangulatát, ahol a laza, közvetlen italozgatásnak legalább akkora szerep jut, mint a minőségi söröknek. A Mad Scientist tavaly hasonló koncepció mentén nyitotta meg a Westend tetőteraszán a TETØ-t, ami idén új helyen, ugyanúgy a város fölött, a Mammutban éledt újjá, az egykori Élesztő Terasz helyén. 

A hangulat és a koncepció nem sokat változott ahhoz képest, amit a Westend TETØ-n megszerettünk. Itt 15 csapból folynak a Mad Scientist kraft sörei, a kínálat változik, így mindig találunk majd újdonságot. Akkor sem kell kétségbe esni, ha nem vagyunk sörösek, natúr borokkal, különleges spiritekkel, kraft sör inspirálta egyedi koktélokkal is várnak bennünket. A finom ízeket pedig a Turbinából is ismerős Gólem streetfoodnak köszönhetjük. A finomságok mellett várnak a DJ-szettek, a csodás naplementék, a foci-Eb-t pedig jókora LED-es kivetítőn nézhetjük majd. 

Indíthatjuk az estét a régi kedvenccel, a Techno Viking mézsörrel (2350 Ft/korsó), vagy frissüljünk fel a krémes és citrusos Mango Bayjel (1950 Ft/korsó), de kipróbálhatjuk a főzde legújabb különlegességét, a Rákóczi Túrós Blackcurrantet is. 

A TETØ olyan hely, ami mindenkit megszólít a szeretettel, lelkesedéssel és hozzáértéssel kitalált sörök mellett, de akár elegánsabb koktélok, italok közül is választhatunk. Az ételválaszték is jól eltalált és finom, azok is elégedettek lesznek, akik a különlegességeket keresik, és azok is, akik a hagyományosabb ízekre fogékonyak. A nagyobb társaságok többféle mezze közül válogathatnak, melyek közül nekünk a kicsit füstös, nagyon gazdag ízű zakuszka jött be legjobban. A laktatóbb fogások közül a szarvaskolbász és a roston sült csirke is finom volt, az adagok pedig éppen jó méretűek ahhoz, hogy sörrel kísérjük őket. Egyszerű ízek jól elkészítve, egy kicsit feldobva, de nem túlgondolva. 

Tegnap az új TETØ némi eső mellett szivárvánnyal is elkápráztatta a látogatókat. Ezt ugyan nem tudják mindennap garantálni, a jó sör és a szuper hangulat viszont menni fog. Mindenkinek ajánljuk, aki szeret minőségi italokat laza környezetben, befogadó közösségben kipróbálni.

Címkék