Újbuda főutcájáról egy új, jóval nagyobb helyszínre költözött a kerület egyik legnépszerűbb pizzázója: mostantól a feljövőben lévő Bikás park mellett találjuk őket.

A külső Bartók Béla úton (a Covid után) nyílt Tastyről mi is írtunk pár éve. A kis pizzázó, ami nápolyi tésztával, de a hazai igényekhez közelebb álló feltétezéssel rakta fel magát a nápolyipizza-térképre, instant siker lett. Annyira, hogy a tervezett másik „lábukat″, a hamburgert le is kellett venni az étlapról, és sokáig működtek csak pizzával. A hamburgerkérdés megoldódott már a Bartókon is, de a hely ettől még nem lett nagyobb, sem a konyhán, sem a vendégtérben, így egy ideje tervezték már, amit múlt héten meg is léptek – nagyobb helyre költöztek.

Bikás park melletti új helyszín jóval nagyobb, mint az előző, nagy, nyitott konyhával, világos térrel. Az étlap még nem bővült, de az italválaszték szélesebb lett, és a hamburger feletti veszély is elhárult, kényelmes és állandó helye van az étlapon – szerencsére. Az új helyszín autóval, tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, megmaradt, sőt kibővült a terasz is, ha pedig jó az idő, akkor nyugodtan kérhetjük elvitelre is a pizzát, és megehetjük a pár méterrel odébb található Bikás parkban is.

ELÉRHETŐSÉGEK

Tasty Pizzéria és Étterem

(Borítókép: Csudai Sándor - We Love Budapest)

Címkék