Ha Budapesten jó ázsiai ételeket szeretnénk enni, azt szerencsére már számos helyen megtehetjük, azonban van egy biztos pont, ahol mindig garantált, hogy kirobbanó ízek, friss alapanyagok és kiváló minőség vár ránk. A padthai wokbar nem véletlenül lett közönségkedvenc az évek során, az összes helyük hangulatos, színes, vibráló és kényelmes, egyszerűen jó beülni hozzájuk, de az elvitel és a házhoz szállítás is gördülékeny. Nem is beszélve arról, hogy itt saját magunk állíthatjuk össze, mit szeretnénk enni, amit az ázsiai séfek tűzforró wokokban előttünk készítenek el.

Eddig Budapesten városszerte 10 helyszínen találhattuk meg a padthai wokbart, azonban most megnyitott újabb egységük, mégpedig a Hegyvidéken, a MoM Sportban, így a környék padthairajongói sem maradnak finom falatok nélkül.

A gyorsétkezés is lehet minőségi és egészséges

Ha a fővárosról van szó, akkor a rohanás a mindennapjaink része, mi is mindig sietünk valahova, sokszor arra sincs időnk, hogy főzzünk magunkra, ilyenkor a legegyszerűbb beugrani valahova egy gyors ebédre vagy vacsorára. Ennek ellenére egyre többen igyekszünk odafigyelni arra, hogy minőségi ételeket együnk, és keressük a gyorséttermek alternatíváit. A padthai ilyenkor remek választás, hiszen a legfrissebb alapanyagokkal dolgoznak, a fogások előttünk készülnek, ráadásul mi magunk állíthatjuk össze, hogy mit szeretnénk enni, mindezt pedig barátságos árakon kínálják. 

„Elhatároztuk, hogy szembemegyünk az eddigi paradigmákkal, és bebizonyítjuk, hogy egy gyors étkezés is lehet minőségi és egészséges” olvashatjuk a padthai wokbar filozófiájáról.

Kellemes hangulat és kirobbanó ázsiai ízek már a Hegyvidéken is

A város bármelyik részén is járunk, könnyedén az utunkba ejthetünk egy padthai wokbart, ugyanis már 11 fővárosi egységgel várnak ránk. Megtaláljuk őket olyan forgalmasabb pontokon, mint a Kolosy tér, az Egyetem tér, a bazilika, a Corvin vagy a Nyugati, és olyan nagyobb bevásárlóközpontokban, mint az Árkád, az Allee, a Duna Pláza, az Etele Pláza és a Mammut. Legújabb egységük pedig a Hegyvidéken nyitotta meg kapuit, a MoM Sportban.

A márka üde arculatát eddig is kedveltük, hiszen a színes és barátságos enteriőrök kényelmesek, és arra hívogatnak, hogy beüljünk lazítani. Most az új nyitás mellett az arculati elemeket is megújították, a MoM Sportban már ezekkel találkozhatunk, tavasztól pedig egy hatalmas terasszal is bővülnek, így kint is élvezhetjük majd az ázsiai ételeket és a kellemes hegyvidéki hangulatot.

Tudatos étkezés végtelen variációban

A MoM Sportba sokan járnak mozogni, hiszen úszómedencék, sportcsarnok és futballpálya is található a sportközpontban, így különösen fontos, hogy a környéken elérhető legyen olyan hely, ahol tudatosan étkezhetünk. A padthaiban friss alapanyagokból állíthatjuk össze kedvünk szerint az ételeket, ezeket pedig bármilyen életmódba be tudjuk illeszteni, legyen szó vegetáriánus, vegán vagy gluténmentes étrendről, inzulinrezisztenciáról vagy laktózérzékenységről.

„A nyitott látványkonyha külön élményt ad, és garantálja az átláthatóságot, hogy lépésről lépésre figyelemmel követhessük az étel elkészülését.

A padthaiban gyorsan és egyszerűen összeállíthatjuk saját ételünket, mindössze három lépésből, szinte végtelen variációban. Először az alapot kell kiválasztanunk, amelyek lehetnek különböző ázsiai tészták, van közte például teljes kiőrlésű, de kérhetünk rizst, quinoát vagy zöldséget is. Ezután jönnek a húsos és zöldséges feltétek, köztük olyan ínyencségek, mint a karaage (szezámos sült malac), a bambuszrügy vagy a pak choi. Végül pedig választhatunk az ikonikus padthai szószok közül, nekünk például az enyhén csípős Malay coconut curry és a Japan teriyaki a kedvencünk. Kérhetünk extra feltéteket is, de levesek és desszertek között is nagy a választék. Az adagok laktatóak, és még a pénztárcánk sem fogja bánni, ha a padthaiban ebédelünk vagy vacsorázunk.

Elérhetőség

padthai wokbar – MoM Sport

Cím: 1123 Budapest, Csörsz u. 14–16.

Weboldal
Facebook
Instagram

Címkék