Játssz te is a Szomjas Farkas és a We Love Budapest kincskereső játékán, és találd meg az ajándék söröket a város különböző helyszínein! Ismerd meg jobban a kraft söröket és a fővárost is!

Palágyi Norbert autodidakta kóstolóból először Szomjas Farkas néven sörblogger lett, majd annyira beszippantotta a kraft sörök világa, hogy végül saját pubot nyitott a VII. kerület forgatagában. Nem sokkal találkozásunk után Norbi kitalálta, hogy indítsunk közösen egy kincskereső játékot, hiszen ő jártas a sörök világában, mi pedig ismerjük a főváros majdnem összes rejtett helyszínét.

A Szomjas Farkas sörboltról itt írtunk korábban, most pedig egy közös akcióba kezdtünk, és elindítottunk egy kincskereső játékot, 

arra buzdítva mindenkit, hogy jobban megismerve a város különböző szegleteit  felkutassa az eldugott kézműves söröket.

arra buzdítva mindenkit, hogy jobban megismerve a város különböző szegleteit  felkutassa az eldugott kézműves söröket.

Norbi minden hét péntekjén elrejt tehát a város egy-egy pontján egy kraft sört, mi pedig minden helyszínhez írunk egy versikét, ami megkönnyíti a keresést. Ezt a kis segítséget Facebook- és Instagram-storyjaink között találod meg péntek délelőttönként, innen fogod majd tudni, hogy merre indulj el.

Ha te találtad meg először a meglepetéssört, nincs más dolgod, mint készíteni egy fotót a helyszínről, kiposztolni a nyilvános Instagram-oldaladra, és megjelölni rajta a Szomjas Farkas és a We Love Budapest Insta-oldalát, hogy tudjuk, célt ért játékunk – majd ezután jóízűen elfogyasztani a gyöngyöző kézműves sört.

Címkék