Bréking / gasztró

szerkesztés

Új MOTO pizzéria nyílt a Rákóczi téren

Szerzők

  • Nagy Zsófia

2023. 01. 13. 14:34

A szuper nápolyi pizzáiról ismert MOTO január 13-án a Rákóczi tér közvetlen szomszédságában megnyitotta harmadik egységét. A letisztult hangulat és a finom, helyben készült pizzák a régiek.

A Madách téri és a Bartók Béla úti egység után egy újabb tágas, letisztult és laza hellyel gazdagodott a MOTO Pizza. A Rákóczi tér szomszédságában, egy saroképületben elhelyezkedő pizzázó belső tere a korábban bevált receptet követi, a letisztult hangulattól kezdve a hatalmas üvegablakok mögött látható motorig. 

Fotó: We Love Budapest

Fotó: We Love Budapest

A megszokott finomságok sem változtak, a csodás, egyszerű, de szuper alapanyagokkal feltétezett és hosszú ideig kelesztett tészta továbbra is a szemünk láttára sül, az eddigiekhez hasonló kemencében.

Fotó: We Love Budapest

Fotó: Bálint Hirling - We Love Budapest

Ottjártunkkor erős pörgés fogadott minket, ennek ellenére hamar (a rendeléstől számítva kb. 10 perc alatt) friss, ropogós és meleg pizzához jutottunk. 

Fotó: We Love Budapest

A jól bevált ízek mellett – mint a Marinara (2500 Ft), a Margherita (2980 Ft) és a Bianca (2980 Ft), megkóstolhatjuk a nemrég bevezetett új pizzákat, a Spinacit, a Patatát, a Capricciosát és a Tartufót is, gyors, finom és minőségi ízek várnak bennünket mindennap már a Rákóczi tér mellett is. 

Fotó: We Love Budapest

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode