A budapesti utcákra visszatérő nosztalgiabuszoktól a Szigetről eltűnő mobil vécékig megmutatjuk, milyen hírekről maradtál esetleg le az elmúlt napokban.

Eltűnnek a mobil vécék a Szigetről, minden ételudvarban lesz vegetáriánus és vegán kínálat is

Ismét teljes erőbedobással tér vissza augusztusban a Sziget Fesztivál, melynek mostani sajtótájékoztatóján számos újdonságról számoltak be a szervezők.

Szerdánként koncerteket hallgathatunk meg a Fővám téri metróaluljáróban

A Fővám téri metróállomáson mostantól minden szerdán 16 és 19 óra között metrókoncertekkel készülnek az arra járóknak és az utasoknak.

Megvan a dátum, hogy mikor nyitnak idén a budapesti strandok

Évtizedekig egységesen május 1-jén nyitottak ki a szezonális nyitvatartással működő budapesti strandfürdők, mostanra viszont az időjárás, valamint a vendégek igényei alapján ez megváltozott. Néhány strandfürdő már kinyitott, de van olyan, amelyiknek a nyitására egészen júniusig várni kell. A részleteket itt találjátok.

Kolodko Mihály usánkája visszatért

Leverése után békalábakon mászott ki a Dunából. Egy szobrot valaki egyszer már a Dunába dobott, erre reflektálhatott a művész a magától a vízből visszatérő, békalábú usánka szobrával. A kis szobrot az Országház Látogatóközpont mögött találjuk, a Duna melletti lépcsőn

Májusban elindult a nosztalgiaszezon a budapesti utcákon

Visszatértek a nosztalgiajáratok a főváros útjaira és vágányaira. Május 6-tól már a Duna mindkét partján lehet nosztalgiavillamosozni, és még a nyár előtt kigördülnek a garázsból a nosztalgiabuszok, és a pesti utcák képét hosszú éveken át meghatározó trolival is utazhatunk.

Címkék