A Duna-parton sétálva nehéz ellenállni a Római-part vonzásának, amely igazi kalandokat ígér azoknak, akik szeretnek jókat enni, kikapcsolódni, vagy éppen aktívan szórakozni. A partot szegélyező vendéglátóhelyek közül kiemelkedik a Miamor, mely nemcsak remek street food fogásokkal, széles koktélkínálattal és hűsítő fagyikkal vár, de élményekkel teli időtöltéssel is kecsegtet.

A Miamor mindig tele van élettel, a jó hangulatot pedig a számos kikapcsolódási lehetőség garantálja a hatalmas kerthelyiségben. Ha csak szeretnénk egy jót enni, akkor több gasztroegység fogásai közül választhatunk. Az ázsiai ízek kedvelői számára a Miamor Pho olyan különlegességeket kínál, mint a tavaszi tekercs vagy a klasszikus pho leves, de természetesen azok sem fognak csalódni, akik olyan harapnivalókra vágynak, mint a hamburger, sajtfalatok vagy a hagymakarikák. A belvárosból jól ismert Las Vegan's pedig vegán burgerekkel, wrapekkel és snackekkel vár minket.

A Miamor Bar itallapja is széles választékkal rendelkezik, a söröktől a koktélokon át, egészen a limonádékig. 

A Miamor Bar itallapja is széles választékkal rendelkezik, a söröktől a koktélokon át, egészen a limonádékig. 

Ha valaki pedig egy hűsítő fagyira, netán egy minden jóval megpakolt gofrira vágyik, akkor a Miamor Fagyizó a tökéletes választás.

A gasztronómiai kalandokon túl a Miamor az összes korosztály számára kínál élményeket: minden hétvégén számos gyerekprogramot szerveznek, amelyek között koncertek és előadások is szerepelnek. Április 29-én Boribon kirándul el a Miamorba, Május 13-án pedig a Vitéz László bábjáték fogja szórakoztatni a kisebbeket. Ha pedig épp nincs program, a gyerekek akkor is jól fogják érezni magukat, hiszen ugrálóvár és egy szuper játszótér várja őket.

Ha aktív kikapcsolódásra vágyunk, annak sincs akadálya, két strandröpipálya és egy műfüves focipálya áll rendelkezésünkre, a sportesemények közvetítéseit pedig egy hatalmas ledfalon követhetjük nyomon. A helyszín továbbá bérelhető, így a céges rendezvények és csapatépítő tréningek számára is tökéletes választás lehet.

Az biztos, hogy itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát, így ha egy jó hangulatú és élménydús napra vágyunk a barátokkal vagy a családdal, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a Miamorba a Rómain.

Címkék

Elérhetőségek

Miamor 1031 Budapest, Római part 47. Facebook-oldal Weboldal