A Piqniq Budapest 2020-as, nagy sikerű Tanulj, fejlődj! Nagykép a gasztronómiáról kampánya után idén a tudásmegosztásra és a tapasztalásra kerül a hangsúly. A Piqniq 2.0 szakmabelieket és a gasztronómia iránt magasabb szinten érdeklődőket egyaránt megszólítja a tartalmaival, amelyek között videók, podcastsorozat, riportok és tudásgyűjtemények kapnak helyet, illetve új elemként elindul a Piqniq Patron mentorprogram is, ahol akár a We Love Budapesttől is tanulhattok!

A Piqniq Budapest célja egy aktív, a gasztronómiához köthető közösség létrehozása, melynek alapja és fő értéke a tudásmegosztás. A „közösbe” minden, a saját területén elismert szakember, Piqniq Patron beletehet, legyen szó akár egyéni mentorálásról, workshopról vagy üzembejárásról, majd ezekre a felajánlásokra a Piqniq-közösség tanulni, fejlődni kívánó tagjai motivációs levél küldésével jelentkezhetnek. A program során így több száz mentorált kaphat ingyenes gasztronómiai tudást. 

Most egyébként akár tőlünk is tanulhattok, ugyanis Szilágyi Dániel, a We Love Budapest kreatív vezetője a sajtómegjelenésekről fog workshopot tartani, ahol képbe kerülhettek a legújabb trendekkel kapcsolatban, és segítséget kaphattok, hogyan kommunikáljátok újonnan nyíló gasztrovállalkozásotokat.

Továbbá olyan izgalmas programokra jelentkezhettek, mint például borkóstolás és beszélgetés Boldizsár Mátéval, a SALT étterem vezetőjével, ahol a résztvevők megtudhatják, hogyan áll össze egy Michelin-csillagos hely borlapja. De akár cukrászati workshopon is részt vehettek, melyet féléves mentorálás kísér Szász Kingával, a Chouchou alapítójával. Csatlós Csilla coach kommunikációs workshopot tart az élhető munkahelyekért. A Dreher HR- és vállalati kapcsolatok igazgatójától pedig a munkáltatói márkaépítésről, azaz az employer brandingről tudhattok meg többet, majd részt vehettek a Dreher múzeum- és gyárlátogatásán.

A Patronok listája folyamatosan bővül, de számos izgalmas programra már most is tudtok ingyenesen jelentkezni a regisztráció és bejelentkezést követően erre a linkre kattintva. 

A Piqniq Budapestről
A Piqniq Budapest nyitott közösségként köti össze a gasztronómia szereplőit, teret adva a fejlődésnek és a közösségépítésnek. A közösség aktív tagjainak száma eléri a 3000 főt, a gasztrovállalkozások közül többek között a budapesti 101Bistro, a Dobrumba, az Espresso Embassy, a Freyja, a Fruccola, a SALT, az őrségi Pajta, a tatai Platán, a pécsi Reggeli, a balatoni Villa Kabala, illetve a termékgyártó cégek közül például az Eisberg salátagyár, a Dreher Sörgyárak és a Valoryz rizstermelő cég is a tagja. 2020-ban három hónap leforgása alatt több mint száz szakember megszólaltatásával, 25 gasztrotémát feldolgozva futtatott közös kampányt a Piqniq Budapest és a Mastercard. A Piqniq Budapest munkáját továbbá olyan szakmai kezdeményezések és szakmai szervezetek segítik, mint a Bridge Budapest, a Loffice, a Kutyabarát, a Felelős Gasztrohős és a We Love Budapest.

Címkék