A főváros mellett a jó pizzákért is rajongunk, ezért nagy örömmel vállaltuk el a Pizza Me felkérését, hogy a ti segítségetekkel, azaz olvasóink bevonásával tervezzük meg a We Love Budapest Pizzát. A krémsajtos, pancettás, paprikás pizza nemcsak szuper ropogós, de igazán színes is lett, és az utolsó feltétet ti szavaztátok meg. A parmezánt csak egy kicsivel előzte meg a ricotta, így egy igazán krémes és ízletes pizzát hoztunk össze veletek együtt. Március 1-től pedig a fővárosból is kaphattok egy falatot, ugyanis szuper meglepetéssel készülünk, hogy egy (vagy több) szelet WLB Pizza társaságában fedezhessétek fel Budapestet!

A Pizza Me a főváros számos remek pontján vár ránk hamisítatlan vékony tésztás, roppanós olasz pizzájával, legyen szó egy gyors ebédről vagy egy buli utáni laktató falatról. Ráadásul minden hónapban előrukkolnak egy különleges pizzával, ebből pedig most mi is kivettük a részünket. A pizzaszeletek koronázatlan királyáról már több ízben beszámoltunk, most pedig összefogtunk velük, és megálmodtuk a We Love Budapest Pizzát.

Az ötletelés után gyorsan a tettek mezejére léptünk, a szerkesztőség ellátogatott a Wesselényi utcában található pizzázóba, hogy közösen elkészítsük a WLB Pizzát. Jelentjük, minden elvárásunkat felülmúlta, ezt pedig nektek is köszönhetjük, ugyanis a tökéletes ízharmónia megteremtésében ti is részt vettetek az utolsó feltét megszavazásával.

A pizza lelkét az olaszok ínyencszalonnája, a pancetta adja, ami a krémsajtos alapra fekszik rá, a sajtok közül a mozzarellát választottuk, a bónusz pedig egy színes-ropogós paprikaréteg lett. Az utolsó feltétet ti szavaztátok meg, a ricottafelhőcske lett végül a nyertes, ami csak egy hajszállal diadalmaskodott a parmezán felett, de kijelenthetjük, hogy tökéletes választás volt, mert egy igazán krémes-roppanós pizza lett a végeredmény. 

A folyamatot természetesen meg is örökítettük, így most ti is megnézhetitek, hogy raktuk össze a WLB Pizzát; az olasz dallamok remélhetőleg titeket is felvidítanak.

A folyamatot természetesen meg is örökítettük, így most ti is megnézhetitek, hogy raktuk össze a WLB Pizzát; az olasz dallamok remélhetőleg titeket is felvidítanak.

Előző cikkünkben ígértük, hogy extra meglepetésekkel készülünk, most pedig már elárulhatjuk, hogy két olyan pizzaszelet-alátétet terveztünkamikkel felfedezhetitek a várost. Bármelyik Pizza Me-ben jártok is, mi mutatunk egy helyet a közelben, ahová érdemes elsétálni. Röviden az alátéteteken is összefoglaltuk, mennyi szuper látnivaló van a városban, de ha beolvassátok majd a papírtálcán található QR-kódot, akkor egy részletes cikkbe foglalt guide fog végigvezetni titeket kedvenc budapesti útvonalainkon.

Március 1-től így nemcsak az ínyenc We Love Budapest Pizzába haraphattok bele, hanem a városból is kaptok majd egy nagy falatot!

Címkék