Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Gasztró

Harapj bele a városba – Márciustól jön a We Love Budapest Pizza a Pizza Me-nél!

A főváros mellett a jó pizzákért is rajongunk, ezért nagy örömmel vállaltuk el a Pizza Me felkérését, hogy a ti segítségetekkel, azaz olvasóink bevonásával tervezzük meg a We Love Budapest Pizzát. A krémsajtos, pancettás, paprikás pizza nemcsak szuper ropogós, de igazán színes is lett, és az utolsó feltétet ti szavaztátok meg. A parmezánt csak egy kicsivel előzte meg a ricotta, így egy igazán krémes és ízletes pizzát hoztunk össze veletek együtt. Március 1-től pedig a fővárosból is kaphattok egy falatot, ugyanis szuper meglepetéssel készülünk, hogy egy (vagy több) szelet WLB Pizza társaságában fedezhessétek fel Budapestet!

A Pizza Me a főváros számos remek pontján vár ránk hamisítatlan vékony tésztás, roppanós olasz pizzájával, legyen szó egy gyors ebédről vagy egy buli utáni laktató falatról. Ráadásul minden hónapban előrukkolnak egy különleges pizzával, ebből pedig most mi is kivettük a részünket. A pizzaszeletek koronázatlan királyáról már több ízben beszámoltunk, most pedig összefogtunk velük, és megálmodtuk a We Love Budapest Pizzát.

Az ötletelés után gyorsan a tettek mezejére léptünk, a szerkesztőség ellátogatott a Wesselényi utcában található pizzázóba, hogy közösen elkészítsük a WLB Pizzát. Jelentjük, minden elvárásunkat felülmúlta, ezt pedig nektek is köszönhetjük, ugyanis a tökéletes ízharmónia megteremtésében ti is részt vettetek az utolsó feltét megszavazásával.

A pizza lelkét az olaszok ínyencszalonnája, a pancetta adja, ami a krémsajtos alapra fekszik rá, a sajtok közül a mozzarellát választottuk, a bónusz pedig egy színes-ropogós paprikaréteg lett. Az utolsó feltétet ti szavaztátok meg, a ricottafelhőcske lett végül a nyertes, ami csak egy hajszállal diadalmaskodott a parmezán felett, de kijelenthetjük, hogy tökéletes választás volt, mert egy igazán krémes-roppanós pizza lett a végeredmény. 

A folyamatot természetesen meg is örökítettük, így most ti is megnézhetitek, hogy raktuk össze a WLB Pizzát; az olasz dallamok remélhetőleg titeket is felvidítanak.

A folyamatot természetesen meg is örökítettük, így most ti is megnézhetitek, hogy raktuk össze a WLB Pizzát; az olasz dallamok remélhetőleg titeket is felvidítanak.

Előző cikkünkben ígértük, hogy extra meglepetésekkel készülünk, most pedig már elárulhatjuk, hogy két olyan pizzaszelet-alátétet terveztünkamikkel felfedezhetitek a várost. Bármelyik Pizza Me-ben jártok is, mi mutatunk egy helyet a közelben, ahová érdemes elsétálni. Röviden az alátéteteken is összefoglaltuk, mennyi szuper látnivaló van a városban, de ha beolvassátok majd a papírtálcán található QR-kódot, akkor egy részletes cikkbe foglalt guide fog végigvezetni titeket kedvenc budapesti útvonalainkon.

Március 1-től így nemcsak az ínyenc We Love Budapest Pizzába haraphattok bele, hanem a városból is kaptok majd egy nagy falatot!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Gasztró

25. Országos Étterem Hét

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve tavasszal a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket az Országos Étterem Hét rendezvény. Március 7. és 24. között országszerte 177 étterem várja a vendégeket, akiknek figyelméért fix, rendkívül előnyös árú, válogatott menüsorokkal, izgalmas fogásokkal és alapanyagokkal versengenek a helyszínek és a séfek. A Top kategória 5900 Ft-tól, a Prémium kategória 7900 Ft-tól, az Exkluzív kategória 9900 Ft-tól kínál 3 fogásos menüsorokat.

Neked ajánlott

A