Remek időzítéssel, a futball-Eb elején nyitott a Magic Burger legújabb helye a Feneketlen-tónál, és egyből kiegészült egy Magic Snack bárral is. A megszokott ízek mellett egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek a vegán táplálkozásra, aminek részeként közvetlenül Hollandiából rendelik az alapanyagokat.

A helyszínt szerintem senkinek nem kell külön bemutatni, a Budai Parkszínpad évek óta az egyik első számú budai találkozópont. A teraszos elrendezést a kivetítős Eb-meccsek hangulata igazi katlanná varázsolja. 

hazai burgerforradalmat anno egyik elsőként kirobbantó Magic Burgernek a turisták elmaradása miatt egyértelmű cél volt a tisztán magyar közönség megszólítása, amire szintén tökéletes választás a Feneketlen-tó környéke. 

A már jól ismert és közönségkedvenc burgerek és házi szószok olyan – szintén a cégcsoporthoz tartozó Vegan Loveból is ismert – vegán fogásokkal egészültek ki, amik után a húsevők is megnyalják mind a tíz ujjukat! A klasszikus kínálatból a dupla húsos BBQ-burger 3090 forint, a vegán burgerek pedig 1800 és 2500 forint között mozognak, de plusz 690 forintért gluténmentes buciban is kérhetőek

A Snack bár kínálatából a jól eltalált fish & chips (1800 forint) – ahogy kell – tőkehalból készül, a sült garnéla (8 db rák koktélszósszal 2400 forint), de az igazi meglepetés a vegán garnélánál (2200 forint), a vegán Buffalo wingsnél (vegán csirkeszárnyak hot szószban, vegán kéksajtmártással és zellerszárral 1900 forint) és a vegán sajttortánál (1100 forint) ért minket. 

Megrögzött húsevőként megemelem a kalapom a kiváló minőségű újítás előtt! Megértem, hogy miért kell egyenesen Hollandiából rendelni az alapanyagokat, mert itthon nem találkoztam még ilyen minőségű vegán street food kínálattal. A folyamatos telt ház szerintem garantált.

Címkék

Elérhetőségek

Magic Burger & Magic Snack 1113 Budapest, Tas vezér utca 7–11. Facebook-oldal Weboldal