A különleges helyzetek különleges megoldásokat szülnek: bár a pazar kilátással igazán teljes a Felix-élmény, mostantól ők is házhoz szállítják kedvenceinket. Az étterem lélekmelegítő, minőségi fogásaival könnyebben átvészelhetjük ezeket a bizonytalan napokat.

Tavaly nyitotta meg kapuit a Felix Kitchen&Bar, ami elragadó atmoszférájával és páratlan panorámájával hamar sokunk kedvencévé vált. A Felix Kitchen&Barban az egyedi miliő igazi gasztronómiai élménnyel párosul a magyar fúziós konyha szerelmeseinek készült ételek és borválogatások révén. 

A különleges helyzetre reagálva az étterem most egy egyedi megoldást kínál annak érdekében, hogy minél kevesebb lemondással járjon ez az időszak. Azért, hogy ebben a bezárkózott helyzetben is élvezhesse mindenki kedvenc fogásait – mint például a város leghíresebb aranygaluskáját, a hamisítatlan vasárnapi ebédek kedvenc fogásait – mint például a borjú bécsit – mostantól házhoz is szállítják őket.

A Felix Kitchen&Bar házhoz viszi az igazi éttermi hangulatot, így segít azoknak, akik az otthon maradás mellett döntenek. Az inspirálódás kedvéért íme néhány nagy kedvencünk az étlapról: a spagetti argentin garnélával (4900 Ft) tökéletes eleme lehet egy romantikus vacsorának, a Nasi goreng vegán vagy húsos feltéttel (3200 Ft-tól) keleti hangulatokat idéz, ha már nagyon utazhatnékunk lenne, a glutén-, laktóz- és cukormentes répatortát (1790 Ft) pedig nyugodt szívvel fogyaszthatjuk akkor is, ha a home office alatt kevesebb idő jut az edzésre, mint terveztük.

A Felix Kitchen&Bar első körben a közönségkedvenc ételeivel, valamint minőségi bor- és champagne-tételsort felsorakoztató kínálatával készült. A rendelésre több módon is lehetőségünk van: választásunkat leadhatjuk telefonon a +36 30 570 7780 számon, 12:00-22:00 között, valamint használhatjuk a Wolt vagy a Netpincér alkalmazást, és most már kérhetünk érintésmentes kiszállítást is.

A rendelhető ételek és italok választékát ITT tudod megnézni.

Címkék

Elérhetőségek

FELIX Kitchen&Bar Budapest, Ybl Miklós tér 9, 1013 Facebook-oldal Weboldal