A rohanó hétköznapokban sokak szokásává, és életformájává vált az, hogy autóval, tömegközlekedéssel járnak munkába, iskolába. Nincs is ezzel probléma, hiszen sokszor van az ember időhiányában, vagy épp felpakolva, és sietve kell odaérnie a célállomásához. Abban az esetbe viszont, ha nem sietünk nagyon, és nem kell magunkkal cipelni egy halom dolgot, érdemes kerékpárra szállni, és azzal közlekedni! Ez nem csak egy környezetkímélő megoldást jelent a világunk számára, de az egészségünknek is jót tesz, ha ezt a fajta mozgást választjuk.

A rengeteg előny mellett kihívásokkal is jár a bringás életmód, főleg amikor a biztonságos tárolásról van szó, vagy helyhiánnyal küzdünk. Nem minden lakáshoz tartozik kerékpár tároló, vagy ha van is, akkor sem feltétlen akkora ott a hely, hogy egy, vagy akár több bringát is el tudjanak helyezni. A lépcsőházakban sem lehet tárolni a kerékpárokat, hiszen egyrészt nem egy biztonságos megoldás, másrészt nem is szabályos. Ugyan ez a helyhiány lehet a helyzet egy kertes ház esetében is, ahol a garázsba az autó mellet még álltalában egy sor egyéb tárgynak, eszköznek is helyet kell biztosítani, és a kerékpároknak már nem találnak elegendő tárolási területet. Milyen lehetőségeik maradnak így a bicikli tulajdonosoknak? Sok esetben csak az, hogy járgányaikat fel veszik, beviszik a lakásba, annak ellenére, hogy pontosan tudják, nem szerencsés és kényelmes az utcán, utakon használt piszkos, poros kerékű bringákat ott tárolni.

Szerencsére létezik azonban megoldás erre a problémára! A fali kerékpártartó használata segíti a bicikli tulajdonosokat abban, hogy járgányaik ne legyenek útba, ne koszolják össze otthonaikat, és ne kelljen minden nap szétszedni és úgy elrakni őket egy félreeső kis helyre, majd használat előtt ismételten összeszerelni. A fali kerékpártartók beszerzésével lehetőség nyílik arra, hogy a bringákat gyorsan és egyszerűen elhelyezzük a nap végén, reggel pedig kényelmesen és gond nélkül elővegyük, és felpattanva rá már tekerhetünk is! A kényelmi szempontokon túl van még egy nagy előnye a használatuknak, ez pedig nem más, mint hogy sokkal esztétikusabb látványt nyújt egy falra felakasztott kerékpár, mint ha a lakáson belül simán csak leraknák a folyosón, vagy előszobában.

Ha gondot okoz a bicikli tárolása, akkor előtte érdemes szétnéznie a  Ballvin oldalán. Ide kattintva megtalálhatjátok az ideális fali kerékpártartót! Tervezésnél direkt úgy alakították ki az eszközt, hogy az minden, akár férfi, akár női vázú bringához megfelelő legyen. Nem kell aggódni a vázon lévő festés miatt sem, hiszen kialakításának köszönhetően nem fog kárt tenni a járgányon. Előnye még az itt található fali kerékpártartónak, hogy kis helyet foglal, és akkor sem ront otthonod esztétikaki képén, ha épp nincs használatban, hiszen egy egyszerű és gyors mozdulattal fel lehet hajtani. Minden fontosabb információt megtalálhattok még az oldalon a termékről: a méretét, az anyagát, és a teherbírását is. Ezen felül olvashatnak a rendelés, a kiszállítás, és a fizetési lehetőségekről is vásárlás esetén.

Ha problémát jelent tehát, hogy biciklidet hova helyezd, ahol biztonságban tudhatod, amikor épp nincs használatban, az oldalon található fali kerékpártartót neked találták ki! Ne feledd, kerékpározni, biciklizni jó, tárolása pedig egy ilyen eszközzel könnyen és egyszerűen megoldható!