Ismét megnyílnak a kőbányai Dreher Sörgyárak: szeptember 2-án egy sörkülönlegességekben, romkocsmákban és koncertekben gazdag napra jöhetünk ide. A távolságtól sem kell tartani: az Örs vezér terétől ingyenes transzferek közlekednek majd a helyszínig és vissza. Mutatjuk, mire számíthatunk pontosan.

Szeptemberben sem lesz hiány fesztiválokból, sör fronton például a DreherFeszt gondosodik erről. Akik az előző három évben már jártak itt, tudhatják, hogy ilyenkor egy napra megnyílnak a Kőbányán található sörgyár kapui, hogy az udvart ellepjék az ideiglenesen felállított romkocsmák, és hogy így megkóstolhassuk a sörmesterek csak erre a napra fejlesztett specialitásait. Lesz belőlük bőven.

A dátum szeptember 2., és ami a programot illeti, a kóstolásokon túl idén is becsatlakozhatunk egy Főzőházat bejáró túrába, és újra kipróbálhatjuk, milyen magunknak sört csapolni. Ha kellőképpen felmértük a terepet, érdemes a nagyszínpad felé orientálódni, mert ismert magyar zenekarok koncertjeit nézhetjük meg. Jön a Punnany Massif, a Cloud 9+ és az Intim Torna Illegál, de lesz egy kisszínpad is, ahol feltörekvő tehetségek mutatkoznak be, a KERET és a Dreher közös tehetségkutatója, a Felfedező keretein belül. A koncertek után még lehet maradni bulizni, ehhez már DJ-k fogják szolgáltatni a zenét.

Lévén a helyszín kicsit odébb esik a belvárosi társaitól, a szervezők megkönnyítik az odajutást: a rendezvény ideje alatt 30 percenként ingyenes buszjáratok közlekednek az Örs vezér tere és a fesztivál között. Arra azonban figyeljünk, hogy 18 éves kor fölött lehet csak belépni.

A belépőjegyekelővételbenITT vásárolhatóak meg, a készlet erejéig 1990 Ft-ért, utána pedig a helyszínen 2500 Ft-ért. Minden jegy tartalmaz egy korsó sörre szóló kupont is.