Április 22-től a Hard Rock Caféban egy igazi különlegességet kóstolhatunk, mégpedig a helyben megalkotott trópusi és magyaros, édes és sós ízeket felvonultató, igazi umami élményt nyújtó Gourmet Burgert, amellyel a visszatérő Hard Rock World Burger Tour versenyre nevezett a hazai csapat. A bajnokságon a különböző országok Hard Rock Caféi versengenek, hogy különleges új burgereik felkerüljenek a globális étlapra.

Az ízletes Gourmet Burger, amely édes és sós ízekkel büszkélkedik – és ezáltal igazi umami élményt nyújt –, csak korlátozott ideig érhető el a budapesti helyszínen, és mivel a vendégek körében nagyon népszerű, ezért lesz esélye a világhírnévre, állandó helyet kapva a Hard Rock Cafe globális menüjében.

World Burger Tour

A közkívánatra visszatért Hard Rock Cafe World Burger Tour arra ösztönzi a helyi kávézók csapatának tagjait, hogy mutassák meg kreativitásukat és kulináris képességeiket, egyedi burgerrecepteket kreálva, amelyek felülmúlják a klasszikus, rajongók által kedvelt ételeket.

„Mint globális márka az a célunk, hogy az általunk kiszolgált közönségnek valóban emlékezetes élményeket teremtsünk minden egyes helyszínünkön, kezdve a gondosan összeállított emléktárgygyűjteményünkkel egészen a kávézó étlapjáig. A fantasztikus helyi csapattagoknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy megmutathassák kreativitásukat a konyhában, ezzel a versennyel pedig ízletes és egyedi burgereket tudunk bemutatni világszerte, és szeretnénk, ha a burgerrajongók is részt vennének a folyamatban, és segítenének nekünk kiválasztani a World Burger Tour győztesét” – mondta Elena Alvarez, a Seminole Gaming and Hard Rock International marketing- és partnerségi alelnöke.

Trópusi és magyaros ízek találkozása a Gourmet Burgerben

A Gourmet Burgert a budapesti Hard Rock Cafe assistant kitchen managere, Balogh Richárd álmodta meg. Az édes és sós ízek keveredéséből ihletet merítve olyan burgert alkotott, amelyben tökéletesen harmonizálnak az ízek: a briós zsemlébe foglalt szaftos hamburgerpogácsát egy trópusi mangó-menta majonézzel kente meg, grillezett körteszeletekkel és krémes kecskesajttal párosította, rukkolával körítve, a mangalicasonka ropogósságát pedig egy dekadens vörösborlekvárral spékelte meg. Minden egyes falat kulináris élmény!

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy felkínálhatjuk a Gourmet Burgert budapesti vendégeinknek, és igyekszünk hazahozni a győzelmet a World Burger Tour versenyről. Minden helyi lakost és látogatót egyaránt arra buzdítunk, hogy jöjjenek be, és élvezzék ezt az új hamburgerkreációt, és támogassák csapatunkat, hogy az élmezőnyben végezzünk a Hard Rock Cafe étlapján” – mesélte Belányi Károly, a Hard Rock Cafe Budapest general managere.

Ha tehát szeretnénk egy nem mindennapi helyszínen egy igazán különleges burgert megkóstolni, akkor vegyük az irányt a Hard Rock Cafe felé, a belváros szívébe!

Éjszakai élet Gasztró

Hard Rock Cafe

A világhírű Hard Rock Cafe hol máshol kaphatott volna helyet, mint a város közepén? A Vörösmarty tér és a Váci utca sarkán található, háromszintes, közel 1100 négyzetméteres szórakozóhely és étterem 220 ülőhellyel csábítja a budapestieket és a külföldieket. 

Címkék