Szuper erdei bringapark nyílt Soroksáron, ahol vadregényes terepen biciklizhetünk. Ráadásul a kavicsos úton kívül ugratók, kanyarok, emelkedők várnak azokra, akik kipróbálnák ezt az 500 méteres kört.

Nemcsak gyerekeknek, de fiataloknak és felnőtteknek is ideális egy kis kikapcsolódásra a Soroksáron nyílt erdei bringapark, ahol egy 500 méteres, egyirányú pályán tekerhettek végig. Az Ugarszél úti bringaparkban kavicsos út, kanyarok, faugratók és emelkedők teszik még izgalmasabbá a pályát, ami már attól is egészen különleges, hogy szinte az erdőben van. 

Az önkormányzat szelektív szeméttárolókat, padokat, ivókutat is létesített a területen, a menetirányt pedig térkép és táblák segítik. A jövőben pedig még több elemmel bővítik majd a parkot, lesz erdei futópálya, egy gördeszka- és egy BMX-pálya is. Aggódni pedig senkinek sem kell, ugyanis a pálya nyomvonalának megtervezésekor figyelembe vették a területi adottságokat, a karbantartást pedig a Pilisi Parkerdő végzi. Fontos tudni, hogy a pályát csak bukósisakban lehet használni a közeli bokrok és fák, valamint a viszonylag könnyű megcsúszás miatt.

Címkék