Aki csütörtökön este a BAH-csomópont közelében járt, megtapasztalhatta, milyen az, ha egy csapat fiatal berak egy diszkógömböt az üdítős pultba, összedob egy mobil DJ-pultot, majd önfeledt mulatozásba kezd a szőnyegen. Aki részt vett az eseményen, az már tudja, hogy nagyjából mire számíthat, ha egyszer megnyílik Budapest legújabb szórakozóhelye, a Room8, amelynek várható hangulatát ezzel a spontán „boltbulival“ idézték meg a szervezők, akik nem bírták kivárni az új diszkóbázis nyitását. Az eseményről készült felvételt 9-től lehet megnézni.

Egy jó estéhez nem kellenek felesleges trendek vagy divat, elég egy csapat ismerős, jó zene és a szándék, hogy az ember jól érezze magát. Ennek alapján verődött össze egy baráti társaság október 9-én egy budai éjjel-nappali üzletben, ahol egy spontán és igencsak rendhagyó bulit csaptak annak apropóján, hogy nem voltak képesek kivárni türelmesen, hogy megnyisson a Room8.

A 8&8 delikátot egyébként a közelben lakó ötletgazda, Gensi(Add2Basket) találta, aki épp csak a sarokig jutott el, amikor helyszínt keresni indult, és aki ezzel bebizonyította, hogy jó bulit szervezni az előbb említett erőforrások birtokában szinte bárhol lehet.

A fiatalok egyszerűen beraktak egy diszkógömböt az üdítők közé, majd egy mobilizált DJ-pultot kinyitva táncolni kezdtek a táncparkettnek szánt szőnyegen, mondván, hogy a jó buli tényleg nem a helyszínen múlik, hanem azon, hogy hogyan állunk hozzá. Úgy tűnik, igazuk lett: még azokat sem zavarta meg a dolog, akik csak egy csomag tésztáért vagy egy liter tejért ugrottak be a boltba az esti órákban. Ha akartak, ők is maradhattak, hogy olyan DJ-k zenéjére bulizhassanak, mint Crimson, Add2Basket, Vikipop, Bal5000. A rendhagyó buliról szóló 3 órás közvetítés ma (2014. október 16-án), 9 órától nézhető meg az alábbi streamen.

Live streaming video by UstreamA Király utca és a Paulay Ede utca közé épülő 300 fős diszkóbázis nyitásának tervezett időpontja november 14–15. A Room8-ben a szervezők egy mind zeneileg, mind pedig hangulatát tekintve hiánypótló, baráti társaságoknak szánt törzshelyet szeretnének kialakítani, ahol a vendégek ugyanolyan önfeledten szórakozhatnak, akár egy házibuliban, vagy épp úgy, mintha csak egy delikátboltot szállnának meg.

Természetesen a nyitásig lesznek még hasonló megmozdulások, de mindenképpen nagy öröm lesz, ha ezek az események egy adott helyen lehetnek majd, és nem kell vándorolni miattuk.

Aki addig is szeretne melegíteni, annak ajánljuk segítségként a Planet Love névre hallgató, és szintén közösségépítő céllal indult rádiót.