éjszakai élet

Nyílik a Tip Top Bar – tetőbár a Kálvin fölött

Szerzők

2013. 05. 30. 2:00

Annak, aki mászott már tetőre a belvárosban, vagy tágabb értelemben Budapesten, nem kell különösebben elmondani, mitől is sármos egy frissen nyíló rooftop hely. A 4BRO csapathoz tartozó Tip Top Bar a télen megnyitott Közhely tetején nyit, lemenő nappal és nyugágyakkal a szolgáltatás részeként. Chill, Kálvin, bikinipántok és rosé fröccs, a Tip Top Barban jártunk.

A Tip Top Bar egy jó ötlet. A Kálvin

és az Egyetem tér között elhelyezkedő Közhelyből nyílik egy lift vagy öt emelet felcsigalépcsőzése után, egy mintegy 80-100 fő befogadására képes pimpelt tetőtérként. A kilátás megnyerő, a zene szabad ég alá való, könnyen fogyasztható, kellemes nu disco, deephouse, ami jól passzol a nyári szélhez, fröccsökhöz és a szabad érzethez.

A Tip Top Bar hivatalosan jövő héten nyit, kezdésként este hattól éjfél-kettőig, ahol munka után egyszerre szociálisan és izoláltan lehet lenyújtani vagy alapozni különféle italokkal a kézben, attól függően, hogy épp ágyba vagy tánctérre tart az ember. A tervek szerint egész nyáron nyitva lesznek, hamarosan napközben is nyugágyakkal, ahonnan bátran lehet szemezgetni a Közhely étlapjáról, felküldik a tetőre.

A hely tehát tökéletes a panorámás urban chill érzés át- és megéléséhez, később pedig a sármos DJ szetteket vászonra vetített filmekkel bővítik. A belépést a véges tér miatt számos alkalommal jelszóhoz kötik, megőrizve a baráti-családi hangulatot. Kíváncsian várjuk a folytatást, a hivatalos oldalukon folyamatosan csepegtetik az információkat, érdemes követni. Sok szép nyári flasht kívánunk mindenkinek, magunknak, és nekik friss szellővel az oldalunkon. Hivatalos hosszú hétvégés megnyitó itt.

Tip Top Bar (bezárt)Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti utca 3.

Hasonló tartalmak