Lássuk, mi mást lehet tenni éjjel ebben a gyönyörű városban.

Séta A város kifejezetten biztonságosnak számít, így éjjel és nappal egyaránt nyugodtan mászkálhatunk benne. A belvárosnak éjszaka fantasztikus hangulata van, érdemes megtapasztalni. Egy ilyen sétának ideális helyszíne lehet a Szent István-bazilika környéke vagy a Duna-korzó, és természetesen az Andrássy út is. HattyúUgyan sok budapesti fiatal törzshelye a Hattyúház aljában található kávézó, ez a furcsa létesítmény valójában az odázás szentélye. Buli előtt, után, vagy netán helyett, itt lehet a legkülönösebb és legvalószínűtlenebb embercsoportok véletlenszerű egymás mellé sodródásával találkozni, és velük együtt süllyedni ismeretlen mélységekig.

Múzeumok éjszakája Minden évben kétszer, legközelebb idén júniusban, éjszaka is mehetünk múzeumba. Az élményt az teszi különlegessé, hogy kis túlzással többen vannak, mint a nappalokon együttvéve.

Műgyűjtők éjszakája Vásárolhatunk műtárgyakat éjjel. A Falk Miksa utcában található galériák egy része ilyenkor külön kiállításokkal és más programokkal várja az érdeklődőket. A város galériás utcája egyébként is kellemes környék, érdemes idelátogatni.

Stylewalker night Az ötödik kerület design orientációjú üzleteinek esti körbejárását jelenti a program. A boltokban sok esetben maguk a tárgyak és ruhák tervezői fogadják a betérőket, és beszélgetnek el velük.

Mozi A Művész moziban még este tízkor, majd tíz percre rá is kezdenek vetíteni filmeket.

Egy csöndesebb estén ez remek programot jelenthet a belvárosban, de ha csak a buli előtt szeretnénk kulturálódni egy keveset, éppúgy tökéletes.
Dumaszínház A Godot Kávéházban remek estét tölthetünk el stand up comedy-t hallgatva, és bár a színvonal nem egyenletesen magas, vannak rendkívül tehetséges fellépők. Nyelvismeret hiányát az étel- és italválaszték oldhatja fel.