Jártatok már Legyél jobb! napon? Ha nem, itt az alkalom: a Forbes harmadjára is megszervezi tudásátadásra építő előadássorozatát. Ezen a napon - április 11-én - a magazinban is bemutatott vállalkozók és üzletemberek osztják majd meg saját tapasztalataikat, ezúttal is egy nagyon fontos témáról, az önismeretről. Az egész napos eseményen többek között D. Tóth Kirszta, Pál Feri és Bárdos András mesélnek saját sikereikről és kudarcaikról, ha kíváncsiak vagytok rá, érdemes lecsapni a jegyekre, március 1-ig még kedvezményes áron.

A világ legnagyobb befektetési guruja, Warren Buffett (aki 2008-ban a Forbes listáján a leggazdagabb emberként szerepelt) is megmondta, hogy az egyik legjobb üzlet az önmagunk képzésébe való befektetés. A Forbes magazin olvasói, szereplői és írói minden bizonnyal osztoznak ezen a véleményen: mindegyikük hisz abban, hogy a fejlődés szükséges, izgalmas és folyamatos feladat.

Ezért is indították el 2017-ben a Legyél jobb! napot, ahol a Forbesban bemutatott vállalkozók és üzletemberek osztják meg saját tapasztalataikat, mindig egy adott témára reflektálva. Volt már szó arról, hogyan válhat valaki jobb vezetővé, tavaly pedig a munka helyét igyekezték közösen behatárolni az egyének életben.

Április 11-én  újabb fontos kérdéskört vesznek elő: az önismeretet, vagyis saját magunkat. Az egyértelmű, hogy az önismeret a siker része, és egyben versenyelőnyt is jelent. Alapösztön, hogy esés után felálljunk és továbbmenjünk, csakhogy ehhez sokszor saját magunkkal kell megbirkózni. A Forbes-ban szereplő üzletemberek, vállalkozók, művészek, sportemberek közül sokan megtették már ezt, és most többen is eljönnek, hogy személyesen meséljenek tapasztalataikról.

Ha ti is ellátogattok a CEU bázisára, olyan inspiráló előadókat hallgathattok meg, mint D. Tóth Kriszta újságíró, Pál Feri atya, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Lubics Szilvia ultramaratonista, Béres Marcell innovációs és portfóliómenedzsment-igazgató, Alexander Faludy lelkész, publicista és Bárdos András televíziós műsorvezető.

Bővebb információt ITT találtok, jegyet pedig ITT tudtok vásárolni.