Annak, aki tűkön ülve várja a nyarat, a napsütést és a ragyogó időt, van egy szuper hírünk: már nincs sok hátra! Sőt, ha május 18-án és 19-én kilátogatunk a Budaörsi Repülőtérre, akkor már nagy kanállal élvezhetjük a nyár első pillanatait, hiszen a House Piknik hivatalosan is megkezdi a nyári szezonját egy felejthetetlen Nagy Piknikkel. Ha a house és tech-house zenével megbolondított fesztiválélményre vágyunk, ahol a főszerepbe a napfény, a piknik és az örömtánc kerül, akkor itt a helyünk!

A House Piknik koncepciója egyszerű, mégis ellenállhatatlan: létrehozni egy olyan bulit, ahol a boldog energiák áradnak, és ahol a napsütés, csakúgy, mint a jókedv, garantált.

„A lényeg első rendezvényünk óta nem változott: minél különlegesebb helyszíneken szervezünk nappal kezdődő, éjszakába nyúló bulikat, hogy maradandó élményeket nyújtsunk minden vendégünk számára” – mesélik a szervezők.

Ez a filozófia vezérli a House Piknik minden eseményét, legyen szó minifesztiválról a budaörsi reptéren vagy hajós buliról a Dunán.

Érkezik a várva várt Nagy Piknik!

Május 18–20. között a Budaörsi Repülőtér ad helyet a Nagy Pikniknek, ahol egész nap minden korosztály megtalálja a számára tökéletes programot. Ha az egész családdal kerekedünk fel, akkor tollaslabda, foci és különféle szórakoztató foglalkozások és játékok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A Budaörsi Repülőtér ráadásul igazán különleges helyszín, ahol a repülőgépek közelsége extra izgalmat ad az eseményhez, így tényleg egy extravagáns budapesti szpoton piknikezhetünk.

Nappal a játékokat és a pikniket élvezhetjük, de az is megtalálja a számításait, aki egy éjszakába nyúló bulira szeretne benevezni. A hangulat garantáltan felejthetetlen lesz, hiszen vadállatokkal teli dzsungellé és buja őserdővé alakul át a reptér a fényjátékoknak és a díszleteknek köszönhetően.

House-ritmusok és melodic techno

A hétvége első napján a tech-house jelenlegi szupersztárja, Cloonee érkezik egyenesen a Coachelláról, aki mellé csatlakozik a spanyol Rafa Barrios, hogy naplementéig – sőt még tovább – mindenki táncra perdüljön. A nap folyamán olyan helyi kedvencek lépnek fel, mint Antique, B&E, Ben-C, Cordeiro és a többiek, akik garantáltan felpörgetik a hangulatot.

Vasárnap a melodic és technó műfajok kerülnek fókuszba: az Afterlife kiadónál serénykedő Woo York duo egy kivételes 90 perces live szettel készül, Hunter/Game és Denis Horvat pedig gondoskodnak arról, hogy a technó ritmusai magukkal ragadjanak. A piknikes hangulatot Peter Makto, a Budai House Clique és további tehetséges hazai DJ-k teszik teljessé.

A májusi Nagy Piknikről további infókat itt találtok, jegyeket pedig itt tudtok vásárolni.

Közelgő események

Június 15-én a Cruisin x House Piknik eseményen bulizhatunk, ahol a főszerep Amedeo Picone-é, a nápolyi tech-house csibészé. Az Európa Hajón, Budapest festői sziluettje mellett élvezhetjük a zene és tánc örömét a naplementében.

Július 6-án a House Piknik színpada egy igazi szafariparadicsommá változik a Heineken Balaton Soundon. Ezen a napon különleges dekorációval és válogatott fellépőkkel készülnek a szervezők, hogy a Balaton varázslatos hangulatával ötvözzék a House Piknik pezsgő atmoszféráját.

Az EFOTT Fesztivál minden napján a Velencei-tó partján a House Piknik csapata garantálja a felejthetetlen vízparti bulit. Mindössze 40 percre Budapesttől az EFOTT Beach egyedülálló helyszínként szolgál a napsütéses szórakozáshoz.

Akár a repülőtéren, akár a Balaton partján, akár egy hajón szeretnénk bulizni, a House Piknik eseményei garantáltan felejthetetlenek lesznek!

Címkék