A Liebling és a Fogasház kreatívjai gondoltak egyet, és rekordkísérletet hirdettek július 13-ára, ahol a cél 1500 liternyi kisfröccs legurítása. A bort a Frittmann Borászat hozza, a hatalmas tartályt pedig a Homonna Szőlőbirtok Attilája ajánlotta fel. A program délután 6-kor kezdődik, és kifulladásig tart. A fröccs egy hétig lesz elérhető, bár gyanús, hogy jóval előbb elfogy majd. Ha pedig ez megtörténik, az eredmény belekerül a Guinness Rekordok Könyvébe is. Szerkesztőségünk már készül a nagy eseményre, gyertek minél többen!

A hangulatos teraszáról is híres Liebling egy nagyon izgalmas eseményre készül szerdán: megpróbálják megdönteni a Világ Legnagyobb Fröccse rekordot. Ehhez egy leírva igen egyszerű dolgot fognak csinálni: egy 1500 literes tartályba beletöltenek 750 liter fehér bort és 750 liter szódát. A történet pedig itt nem ér véget, az óriási kisfröccs nemcsak kiállítási darab lesz, hanem bizony jól meg is kell inni.

Itt jövünk a képbe mi, budapesti borkedvelők.

A tervek szerint szerdán 18.00-kor lesz a hitelesítés, és innentől kezdve a betérők ingyen kóstolhatják meg, hogy sikerült a keverés. És persze ami még fontosabb: ezzel részeseivé válnak a rekordkísérletnek. Na és ha elfogy az utolsó csepp fröccs is – és miért ne fogyna el – a rekord egyrészt magyar csúcsteljesítmény lesz, másrészt pedig be is lesz vezetve a Guinness Rekordok Könyvébe.

1500 liter fröccs soknak tűnhet, ennek ellenére nem valószínű, hogy sokáig ki fog tartani. Ezért ha nem kóstoltatok még világrekordot – valószínűleg többen vagyunk így –, akkor szerdán este irány az Akácfa utca 51!

Érdemes úgy kalkulálni, hogy ne csak egy fotó és egy koccintás szerepeljen a tervben, mert a kísérlet után közvetlenül Silye Dani fog zenélni, 20.00-tól pedig Henri&Daniel, a Fran Palermo együttes két tagja ad akusztikus koncertet.