Ugyan a Tesla egy igen egyedülálló hangulattal teszi vonzó bulicélponttá az Elektrotechnikai Múzeum transzformátorházát, a hely mindig mutat valami újat a közönségnek, amiért érdemes újból és újból ellátogatni. 2016-ban sem lesz ez másként: a klubzene rajongói kedvéért kicsit finomhangoltak a meglévő rezidensesteken, ráadásul új, saját gyártású programsorozatok is képbe kerültek.

Ahogyan azt már sokan tudják, a Tesla Budapest a budapesti szórakozónegyed kardinális szereplőjeként minden pénteken és szombaton várja a vendégeit önálló klubestjeivel, akár külföldi sztár DJ-kkel és Budapest egyik legtisztábban megszólaló VOIDhangrendszerével. Ám a 2016-os év a precízre hangolt klub életében is számos újítást hozott: az egyik, hogy a város legcsajosabb klubestjeként ismert Friday Lust csapatából az ütemesebb tempót diktáló MELTklubesthez csatlakozott a UsedDisco duója, így Nigel Stately és Meszi oldalán már őket láthatjuk ilyenkor a DJ-pultban.(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Az apróbb beállításokon kívül teljesen új attrakciók is útnak indultak: a MELT csapatát elhagyva Dj Moon önálló klubesttel kezdte az idei évet a Kazinczy 21-ben, Love is All néven, ami az igazi house zene szerelemeseinek lesz ezentúl csemege. Az új sorozatnak köszönhetően a Tesla életeben eddig nem ismert zenészek, producerek lépnek majd a DJ-pultba, mint például Monkeyneck, Muzzaik vagy T:Maniak.(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Stayfly & Tesla Budapest pres. STARDUST // Larse, Moon, Alive Közeledik a szombat Larseszal, Halleluja Anyway!StayFly & Tesla pres. STARDUST w/ LARSE (Defected, Noir - GER)https://www.facebook.com/events/1509373329357315/#teslabudapest #stardust #tesla #stayfly #kazinczy21Posted by Tesla Budapest on Monday, January 25, 2016Január 30-án, szombaton debütál ezenkívül a Stayfly csapattal közös, szintén vadonatúj klubest is, a Stardust, amelynek kapcsán a szervezőcsapatok havi rendszerességgel hozzák majd el a vocal house és a deep house legkedveltebb nemzetközi arcait a helyre. Az első estén például a német Larse, majd február 27-én honfitársa, Lovebirds csatlakozik a magyar rezidens gárdához, Alive-hoz és Dj Moonhoz.

Egy szó, mint száz, érdemes lesz ezek után is a Tesla felé járni, ha az ember jól szeretné érezni magát, hiszen a hely egész szezonban, minden hétvégén ugyanazt az élményt fogja nyújtani.