budapest

szerkesztés

Ide szervezd a céges karácsonyi vacsorát, bulit, összejövetelt!

Szerzők

  • We Love Budapest

2021. 11. 24. 14:43

Kettőt pislogunk, és már itt is vannak a karácsonyi összejövetelek, céges vacsorák, esetleg kisebb bulik, megmozdulások. Van néhány ötletünk, ha még nem kezdtétek el a szervezést, vagy tanácstalanul álltok a sok lehetőség előtt. Fontos, hogy az egyes vendéglátóknál ne csak több főre foglaljatok, hanem kérjetek egyedi ajánlatot, hiszen sok esetben komplett csomagokkal, céges megoldásokkal készülnek. Nemcsak a hangulat, a befogadóképesség lehet a mérvadó, hanem a rugalmas event-/cateringszervezés is.

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Mazel Tov

1/16

1074 Budapest, Akácfa utca 47.

Több Infó

A belváros leghangulatosabb udvara címért versenybe szállhatna az Akácfa utcai Mazel Tov, ahol az év minden szakaszában átprogramozhatjuk magunkat, hogy odakint nincs borongós, esős, hóviharos idő. Igaz ez a decemberi zimankókra is. Ha a havas hütte helyett a Közel-Kelet ízeivel, kertiparti-hangulattal és autentikus környezetben felhajtott Tubikkal ünnepelnénk az éves darálás végét, akkor a legjobb helyen járunk. Különtermekből sincs hiány, a mezzék rendszere miatt pedig ízek százával találkozhatunk egyetlen menü helyett.

Fotó: Felix

FELIX Kitchen & Bar

2/16

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 9.

Több Infó

Címkék

A luxuskategóriát képviseli a FELIX, mely legújabb, novemberben nyitott AQVA termével a gasztronómiát és a művészeteket közelíti egymáshoz. Látványkonyha és chef’s table koncepció segítségével testközelből élhetjük meg a különleges és exkluzív alapanyagok formálódását, figyelhetjük az alkotási folyamatokat. A magas gasztronómiához szervesen kapcsolódik a FELIX kiemelt borszelekciója, olyan tételekkel, melyek csak náluk elérhetőek. Az étel-bor-párosítások mellett a Black Swan LAB koktéljait is érdemes kipróbálni, ha ínyenc karácsonyozásra invitálnak. 

Fotó: Szabó Gábor - We Love Budapest

Twentysix

3/16

1061 Budapest, Király utca 26.

Több Infó

Címkék

Központi, élményszerű és nagyon-nagyon zöld. A Király utcai Twentysix Garden része egy botanikus kerttel vetekszik, de a madridi Atocha pályaudvartól sem áll messze. Ha kiszakadnátok a klasszikus éttermi miliőből, vacsorátokat és az azt követő koktélozást kozmopolita környezetben képzelitek el, akkor ezt az oázist is ajánljuk. A 26 House rendezvényterük és lakásstúdiójuk a Gardenen keresztül megközelíthető, zárt körű vacsorákhoz, ünnepségekhez is ideális. Bármilyen egyedi ötlet megvalósításában segítenek, akár főzőshow-t is levezényelnek a stílusos térben. 

Fotó: Szabó Gábor - We Love Budapest

Stand25 Bisztró

4/16

1013 Budapest, Attila út 10.

Több Infó

Címkék

Szulló Szabina és Széll Tamás budai örömkonyhája egész évben jó választás, ebédre, hétvégére, bármikor, amikor a legprofibb vendéglátásra és ízekre vágyunk. Legyen szó cordon bleu-ről, csülkös körömpörköltről, szarvasbélszín-Sztroganovról vagy az ikonikus somlóiról és túrógombócról, mindig boldogság náluk enni. 14 főig a különtermükben is vendégül látnak, ami teljesen szeparált a vendégtértől, de „félprivát” rendezvényeket is szívesen fogadnak – nagyobb asztaltársaság esetén.

Fotó: Tereza Facebook Oldala

Tereza

5/16

1065 Budapest, Nagymező utca 3.

Több Infó

Címkék

Mexikói haciendát idéz a Tereza, aminél kedélyesebb hátteret nehezen találhatnánk az év végi gőz kieresztéséhez. Míg az előételek inkább megosztáson alapulnak, addig a taco, a quesadilla, a fajita, a chili con carne, a burrito bowl és a ház többi specialitása már egyéni kihívás. Mezcalban, tequilában, dél-amerikai koktélkülönlegességekben nagyon erősek, és akár literes frozen margaritát is készítenek a kisebb/nagyobb csapatnak. A Tereza elég tágas ahhoz, hogy másokkal is vegyüljetek, de intimebb vacsorák, összejövetelek is megoldhatóak. 

Fotó: Larus Facebook

Larus Étterem

6/16

1124 Budapest, Csörsz utca 18/B

Több Infó

Címkék

Az impozáns étterem- és rendezvényközpontnál nincs lehetetlen, cateringben több mint felkészültek. Még fenntartható, zero waste megoldásokkal is készülnek, ha ez is fontos szempont lenne a rendezvényetekhez. Egészen 340 főig bonyolítanak le ültetett vacsorákat, céges partikat, amiket testre szabnak, akár egy nemzet ételeivel, akár kifejezetten street food megoldásokkal, osztrigapulttal, bor- és sörkóstolóval, egyéb extrákkal. Amennyiben például az irodátokban maradnátok, a Larus háromfogásos karácsonyi bokszait is igénybe lehet venni, és szintet léphettek a sima szendvics/pizza tengelyről. 

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

MADHOUSE

7/16

1061 Budapest, Anker köz 1–3.

Több Infó

Enni, inni, szocializálódni járunk a MADHOUSE-ba, ami akár a karácsonyi céges összejövetel klassz helyszíneként is megállja a helyét. Piszkor Norbert szerethető konyháját bármilyen alkalomra el tudjuk képzelni, ahogy az italválasztékban és a sörökben sem csalódtunk még. Hosszú asztalaiknál hajnalig szeretünk időzni, ezért egy elnyújtott beszélgetős-ajándékozós estéhez is szívesen ajánljuk. Laza és fesztelen, mindenki jól tudja érezni magát az Anker köz kedves gasztropubjában. 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Robinson Étterem

8/16

1146 Budapest, Városligeti-tó

Több Infó

Címkék

Évtizedek óta kedvelt, bejáratott és vérprofi rendezvényhelyszín a Városliget Robinsonja – de ezen a hajón nemcsak az esküvőért lehet lelkesedni, hanem a céges vacsorák, rendezvények terén is a maximumot nyújtják. Egyedi megoldásokra is nyitottak, legyen szó a menüsorral kapcsolatos elképzelésekről, dekorációról, előre megálmodott tematikáról. A panoráma pedig biztosan elragadó lesz: ki ne imádná télen is a jégpálya és a Vajdahunyad vára fényeit?

Fotó: 360 Bar Facebook

360 Bar

9/16

1061 Budapest, Andrássy út 39.

Több Infó

Címkék

Kisebb cégeknek, apróbb vállalkozásoknak ajánljuk az Andrássy útról megközelíthető 360 bar rooftop buborékjait. Az egymástól szeparált iglukban egyszerre 10 ember tud helyet foglalni, az étkezés és a koccintás is megoldott a város fölött kialakított kis szeparékban, ahonnan bármikor kiléphetünk megcsodálni a panorámát. Ez az, amit sosem tudnánk megunni. Ide akár kártyapaklival, társassal is érkezhetünk, ha az ünneplést játékkal is feldobnánk. 

Fotó: MADAM Facebook

MADAM

10/16

1075 Budapest, Kazinczy utca 21.

Címkék

A 4Bro csapat tagjaként üdvözli a főváros a kacér MADAM-ot, amit Urban Music Hallként aposztrofálnak. Az Elektrotechnikai Múzeumnak is otthont adó Kazinczy utca 21-ben október óta szólnak nagyot a különböző zenei stílusokra felhúzott partik, de a privát rendezvényes megoldások is kivitelezhetőek a nem mindennapi MADAM-ban. Ezzel a lehetőséggel is élhetünk, de ha a vacsora és az alapozás után egyik tematikus éjszakájukba csatlakoznánk be, az is szuper ötlet. Koktélokból, pezsgőből és profi hangzásból nem lesz hiány. 

Fotó: BRKLYN Facebook

BRKLYN

11/16

1067 Budapest, Csengery utca 31.

Címkék

Nyári hajós szezonja után az Up Hotel Budapestben kapott helyet az új BRKLYN, ami október óta várja azokat a vendégeit, akik élik a dinner club-hangulatot és -életérzést. Ez annyit tesz az ő megfogalmazásukban, hogy többet nyújtanak egy szimpla zenés klubnál, hiszen fontos sarokkő a gasztronómia és a bárkultúra is. Egyedi elképzelés nyomán szívesen bonyolítják le kisebb és nagyobb cégek partijait, ünnepi vacsoráit, ezért bátran fordulhatunk hozzájuk is.

Fotó: Juhász Norbert - We Love Budapest

A38 Hajó

12/16

1117 Budapest, Petőfi híd budai hídfő

Több Infó

Szinte megszámlálhatatlan céges rendezvényt, konferenciát, állófogadást, gálavacsorát, születésnapot és esküvőt bonyolított már le a legendás dunai állóhajó, amire nem csak az egyik legjobb koncerthelyszínként gondolhatunk. Cateringmegoldásaik, vacsoralehetőségeik kelendőek, ezért érdemes minél előbb lestoppolni a helyszínt, hogy együtt bámulhassátok a Dunáról a várost a karácsonyi lazítás alkalmával. 

Fotó: Csudai Sándor - We Love Budapest

Korda Filmpark

13/16

2091 Etyek, Korda út 1.

Címkék

Ha kicsit elszakadnánk a szokásos vacsora-koccintás-buli formulától, és a kollégák szeretik a mozis tematikát, akkor érdemes Etyekre menni, a Korda Filmparkba, ahol többféle, csapatokra szabott program közül is választhatunk. Filmgyártásról készített vezetett élménytúra, filmbuilding (saját rövidfilm készítése min. 15 fő esetén) és nyomozós játék is beleférhet, csak a csapat tudjon konszenzusra jutni. A világszínvonalú filmes központ minden helyszínét élmény bejárni, ezért tényleg emlékezetes csapatkarácsony lehet.

Fotó: Koncz Márton - We Love Budapest

MAG47 Climb&Cafe

14/16

1106 Budapest, Maglódi út 47.

Több Infó

Címkék

A néhai kőbányai magtárt ennél fantáziadúsabban nem is húzhatták volna újra: az ország legnagyobb mászóközpontját alakították ki a Globus Konzervgyár területén. Rendhagyó évzárás lehet, ha vacsora és italozás helyett/mellett egy közös mozgást, nagyfokú bizalmat és vakmerőséget kívánó programot választunk ki. A határok és a komfortzóna átlépése garantált, ahogy az is biztos, hogy többen új hobbira, mozgásformára találnak majd a csapatos mászás jóvoltából.

Fotó: Bálint Hirling - We Love Budapest

Schrödinger Macskája Bar

15/16

1073 Budapest, Kertész utca 42–44.

Több Infó

Címkék

A Kertész utcai bár olyan ötletet eszelt ki 2021 karácsonyára, ami még abban az esetben is járható út, ha online szeretnénk megtartani az összejövetelt. Az alternatívát nagyon köszönjük nekik, pláne hogy túlléptek az „egyszerű” ajándékcsomagos megfejtésen. Online prémium-ginkóstolót tartanak december 25-én, 8-féle ginnel és a hozzájuk járó tonikokkal és fűszerekkel. Az alkalom 2-3 órás, és sokat tanulhatunk közben a ginekről és a saját ízlelésünkről is. Ráadásul 15%-os kedvezményes kupont is tűznek hozzá, hogy januárban már valójában is koccinthassunk náluk. Persze a megszerzett tudás ismeretében. 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Cyberjump trambulin park

16/16

1117 Budapest, Hengermalom út 19–21.

Több Infó

Címkék

Trambulinpark Budán, ahova gyerekek, felnőttek is szívesen járnak „tombolni” egy kicsit. 3000 négyzetméteren pattoghatunk a speciális zoknijaikban. Bár elsőre azt hinnénk, kizárólag a játékosság miatt érdemes elmenni hozzájuk, bizony az adrenalinból is kijár a szivaccsal töltött medencékbe és airbagekre ugorva. A csoportos foglalás 10 főtől kezdődik, a park teljes befogadóképessége 140 fő. Külön csomagokra is benevezhetünk, ekkor két óra ugráláshoz cateringet is biztosítanak. 

Hasonló tartalmak

Admin mode