Keresés EN

A Király utca 26. szám alatt megbújó Twentysix egy igazi oázisra emlékeztet. A több száz zöld növénnyel borított étteremben nagyobb társasággal is elférünk, ráadásul az ételeket is úgy találták ki, hogy az evés egy tápláló, friss és legfőképpen közösségi élmény legyen. A megosztás örömére kiválóak a mártogatós ételek, mint a hummusz vagy a padlizsánkrém, de a serpenyős chilis rák is jó választás, ha valami különlegesebbre vágyunk. Reggeliért a gourmet delibe érdemes betérni, hiszen a helyben sütött pékáruk és a minőségi kávék sem fognak csalódást okozni. A Twentysix ezen kívül rendezvényhelyszínként is működik: brunchokon, jógaórákon, workshopokon is részt vehetünk a "belvárosi dzsungelben".

Tipp: A shopban megvásárolhatjuk a Bloomingville környezettudatos home decor elemeit, amelyek az étterem berendezései között is felbukkannak.
 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A